MINI BraZZobraZZie 2016 – мини, но пък бразЗобразно!

MINI BraZZobraZZie 2016 – мини, но пък бразЗобразно!

Мини, но пък бразобразно. И много качествено.

IMG_1174

Лятното издание на Бразобразие тази година премина в умален вариант, но за пореден път предложи на любителите на мед(е)ния звук, които час преди началото вече бяха напълнили летния „Ментол“ на централния плаж във Варна, стилово разнообразна и качествена програма.

Двете групи – Пица (Pizza) и Бразз ВилиDJ (Brazz_ViliDJ) напълниха съботната вечер с перфектен саунд и емоционален заряд.

IMG_1195

Ска-кораджиите от Варна, с веселяшките си парчета, веднага събраха подпалените фенове пред сцената и до края на изпълнението не ги оставиха да си седнат по местата. Те пък, на свой ред, не ги пуснаха да слязат от сцената.

Формацията на Вили Стоянов очаквано предложи прекрасна и много фина чилаут програма, която отнесе присъстващите някъде… ами, няма го това място на картите, просто! 🙂

IMG_1266

Стилово разнообразно, но пък точно това си е Бразобразие! За пореден път благодарности към домакините от клуб „Ментол“ за съдействието и на организаторите, които позволяват тези неща да продължават да се случват. Не спираме да искаме „бис!“

снима и сподели: Yu Lian

Още снимки – ТУК.

 

Вижте също и: