Ladies’ Night с Миленита

Миленита

Ladies’ Night с Миленита

Мац, пис, пис и две щипки захар в Mixtape5…Рецептата за сладникаво и незабравимо изживяване след един забавен и противоречив ден, какъвто е 8-ми март.

На входа те посрещат с ягодова маса поръсена със захар, а симпатични момчета любезно ти напомнят да не я подминеш, защото е направена специално за жените. До тук чудесно! Пристъпваш към входа на залата, минаваш през бара и изчакваш началото на партито, на което ще се надпяват интересните гласове на Петя Данкова, Рут Колева и Миленита.

Безспорно и трите дами впечатляват с пиперливи певчески възможности. Без да обиждам останалите, за мен Миленита е тази, която има най-подходящото сценично излъчване, за да ме накара да се почувствам празнуваща (нещо си). Новите й песни, пресъздаващи сладка мешавица от различни стилове и чувства с дъх на море, ми припомнят, че колкото и цветя да са откъснати за празника, това не може да спре идването на пролетта. (Все пак предпочитам цветя в саксия.) Убеждавам се, че Милентиа никой не е успял да я откъсне. И продължава да зеленее, неповехнала. С усмивката си успява да ме разходи от „сеира на беге“ – София през Пловдив, Стара Загора, Шумен, Варна, Бургас… Даже стигам от Русия чак до бара, където изпивам поредното питие с мисълта за Мария и списъка от имена на бившия приятел. Спомням си и „милите“ думи -„тая песен ти я посвещавам и ти пожелавам някой ден да я запееш и ти“. Супер, мега позитивна дама!

Недостатъкът – къде са мъжете на това парти?! Всяко от момичетата, които бе пуснато без вход на партито, сигурна съм, щеше да плати, за да присъства. Виж с мъжете е малко по-различно. Може би, трябва следващия път да се експериментира. Бих препоръчала вход за жени, свободен вход за мъже, за да не си стоим сами на бара и дансинга. 🙂 Най-малкото, защото Петя Данкова, Рут Колева и Миленита си струват.

 

Вижте също и: