Миленита & Funky Miracle нажежават концерта на Manu Chao

Миленита & Funky Miracle нажежават концерта на Manu Chao

Миленита & Funky Miracle са една от групите, които ще подгреят публиката преди концерта на френската звезда на 16 септември в зала Фестивална.

MANU CHAO LA VENTURA са отново в София на 16 септември 2013 по покана на Loud Concerts и Клуб Строежа. Дългоочакваното завръщане на френския музикант с испански корени ще бъде подкрепено и от български изпълнители. Преди MANU CHAO, на сцената на зала Фестивална ще се качи Миленита, заедно с лайв групата си Funky Miracle.

Manu Chao Миленита

Изпълнителката на абсолютния хит „Черни котараци“ и станалите вече любими на многобройните й фенове песни като „Да ти го начули“, „Пия за Мария“ беше избрана лично от MANU CHAO за откриващ артист. Лайв записи от последните няколко успешни концерта на Миленита & Funky Miracle привлякоха вниманието на французина с изключителната си енергия и парти настроение.

В последните години Миленита се изявавя и като актриса, като вече има зад гърба си главна роля във филма „Лора от сутрин до вечер” и участие в хитовия сериaл „Под прикритие” и концертира все по-активно из клубовете в страната с новата си лайв група Funky Miracle.

Специално за концерта на MANU CHAO Миленита ще подготви няколко песни на испански, които със сигурност ще се отдадат перфектно на родената в Куба певица. Миленита концертира все по-активно из клубовете в страната с Funky Miracle. Седемте момчета от бандата обогатяват парчетата й с изключителната енергия на брас секцията и динамичния ритъм на фънк, реге и ска звучене, което неминуемо превръща всяко тяхна поява на живо в арена за безспирни танц. Сполучливата комбинация от харизматичното присъствие на Миленита и безспорния талант на музикалното чудо Funky Miracle печели все повече фенове на формацията.

Билетите за концерта на MANU CHAO са в продажба в мрежата наTicketstream в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg .

Броят билети, които са пуснати в продажба, е ограничен до 3000. Цената имна предварителна продажба, както и на място в деня на събитието е 50 лв.

Миленита – Назад

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=HZHclM51UOs]

Вижте също и: