СПЕЧЕЛИ един от четирите билета за концерта на MANU CHAO в София

Manu Chao

СПЕЧЕЛИ един от четирите билета за концерта на MANU CHAO в София

Сигурни сме, че и ти чакаш с нетърпение концерта на MANU CHAO на 16 септември в зала Фестивална. Сега имаш шанс да спечелиш една от четирите покани за събитието, които DJambore.com превъзбудено подарява.:)

Как?

DJambore.com

 

Абонирай се за Newsletter-a на www.DJambore.com  и ни изпрати на all@djambore.insideus.eu  линк с любимата си песен на MANU CHAO заедно с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Бутонът “Абонирай се” можеш да намериш в най-долния десен ъгъл на сайта.

Кой участва в играта?

Всички, изпълнили споменатите две стъпки по-горе участват в томбола, на която теглим четири щастливци, които ще спечелят покана за концерта на MANU CHAO на 16 септември.

Кога разбираш дали печелиш?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Facebook на 10.09.2013 г., между 10 и 11 ч.

Екипът на DJambore.com  ще се свърже с всеки от щастливците на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградата.

За концерта

Loud Concerts и клуб Строежа имат огромното удоволствие да обявят едно дългоочаквано завръщане!

На 16 септември в зала Фестивална българските фенове ще се срещнат с любимеца си MANU CHAO. Легендарният музикант и проектът му La Ventura ще разцепят отново със солидна доза Ska, Reggae, Punk, латинска музика, салса и неподправени рок химни.  .

Много хора все още помнят концерта на култовия французин с испански корени от преди 2 години, а сега е време за нова доза хитове като “Clandestino”, “Bongo Bong”, “Me Gustas Tu”, “Je ne t’aime plus”, “Me Llaman Calle” и други.

Билетите за концерта на MANU CHAO са пуснати в продажба от Ticketstream в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg .

Броят билети, които ще бъдат пуснати в продажба, е ограничен до 3000. Цената им на предварителна продажба, както и на място в деня на събитието е 50 лв.

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=fKT5mOur3l4]