Малко тайни от Best Kept Secret – 10 June

Малко тайни от Best Kept Secret – 10 June

Здравейте прЕатели,

И този уикенд не мина без партита. Говорим си за BACK to the UNITY Vol.9 Forever Young, петъка 09.06 в Маймунарника, както и мега очакваното Best Kept Secret – 10 June, събота във FABRICA 126, което още ни тресе.

А сега – малко по-подробно за второто събитие:

Пуснахме се квартално и небрежарски към Фабриката малко след полунощ, понеже вече знаехме, че няма защо да бързаме (тайните неща се случват винаги по-късно – б.а.). В момента, в който влязохме, партито тъкмо се заформяше – течеше DJ сет нa TKNQ, ако се не лъжем (виж line-up):

Впечатление ни направи разположението на партито. Освен главната MAIN ROOM зала, имаше и втора такава, aka SECRET ROOM, където нещата бяха една идея по smooth и chill, и където по-късно щяха да пеят мега чаровните Alex & Vladi, подкрепени зад пулта от мацките от BnB, aka Bad N Boujee  – четири (ако се не лъжем) дами, миксиращи и пускащи точно толкова яко, колкото и изглеждат. Освен това, в „тайната зала“ имаше и две люлки, на които се люлееха предимно прекрасни същества, което правеше атмосферата още по-изтънчена и секси, бейби.

However, взехме си питие/та и се поразходихме безцелно в хедонистичната парти атмосфера на FABRICA 126, a live частта така и не започваше. Някои (явно тези, все още имащи вечерен час) се запритесниха, че било станало супер късно, но нас обаче времето си ни беше тамън. Мина, не мина време и малко след 1 и нещо 2 – на сцената FYRE, репрезентващ TEAM 02. Оги сцепи с тракове като „Натискаме“, 747, „Не губим“, Team 02 и по-новото „Нов Ден“. Ако се не лъжем, чухме на живо и неиздаденото още ново парче на FYRE с легендата NDOE… Уау! Ще се чуе още от това момче, само това ще ви кажа…

However – нещата се затвърдиха, когато на сцената изскочиха и Murda Boyz (кланът!): Marso Bobkata + Kita на микрофоните, а зад пулта – DJ SAVA и DJ TYRBO (който се оказа голям маняк, чисто музикално). Да ви разправяме какво е било, не знаем, има ли смисъл, само ще загатнем, че беше пълно мазало. Dress code-ът: голи, по татуси, минерални води, плискащи се върху публиката, голи млади лъвчета в пого и като цяло – преобладаващо подивели хора. Кратко лайв видео, заснето от SAVA-та ще ви вкара леко в атмосферата – виж ТУК.

А после… след около час на главната сцена, партито леко се премести към по-малката зала за лайв-а на чаровниците Alex & Vladi, подкрепени зад пулта от мацките от BnB, както и нашият прЕател Stefosnikat OtNos от Young BB Young, бейби (естествено, чухме и 4:20 химна на сезона PAFF PAFF – б.а.). Чухме и нов неиздаван трак на Стефан, който ни хареса, доколкото концентрирано успяхме да го слушаме пЕани. Опс, опиянени от партито, понеже партито определено си бе опияняващо.

Кратко видео от live пърформънса на Alex & Vladi можете да видите/чуете ТУК. От тях чухме както кавъри, така и авторски парчета, които си влязоха просто супер. От екипа на DJambore.com не крием симпатиите си към Alex & Vladi и нещата, които вадят. Естествено, че чухме (на живо?) „Уж Говорим“ (за жалост без NDOE) и ако не се лъжем (отново, вече за 3-ти път май… – б.а.) новото и супер мед(е)но „1 X 1“.

Последва 2-ра част на мазалото в голямата зала (вече дори не гледахме колко е часа) с участието и на други артисти от Murda Boyz. Но поради факта, че мазалото си бе на ниво, на моменти не се дишаше така комфорнто, а и може би, понеже предишния ден бяхме изгорели “на копеле“ (а и годинките си казваха думата), не можахме да присъстваме на 100%. Със сигурност на живо чухме “Шампиона на народа Diego Maradona”, Santana и надяваме се Lud sam на Кита (понеже е супер диско парче 🙂 ).

Накратко – партито беше на ниво и от към визия, и от към звук. Късното стартиране на лайва не ни притесни (а и все пак нямаше официално обявен лайн ъп с часове и т.н., нали, така че споко, дайте го cheesy… – б.а.), сорка за тези, които ги е.

Днес е понеделник, така че каквото било – било. А и между другото Homelesz-а и Bobkata пускат ново парче. Peace, YO!