Спечели пас за суинг партито La Dolce Vita

La Dolce Vita

Спечели пас за суинг партито La Dolce Vita

Пренеси се в Италия от края на 50-те и началото на 60-те години и усети La Dolce Vita на 26 април в столичния клуб “Mixtape 5”.

Спечели пас за машината на времето и поредната доза Swing, Jazz, Rock’N’Roll и Electro Swing от The Smugglers Collective.

Как?

Харесай DJambore.com във Фейсбук и ни изпрати имейл на all@DJambore.com с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Всеки, който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с имената си и телефон за обратна връзка.:)

Какво мога да спечеля?

Изпълнилите условията през периода на играта участват в томбола за един от 2-та единични паса за партито La Dolce Vita на 26-ти април в Mixtape 5.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 25.04.2014 г., между 10 и 11 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с всеки от късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 21 – 25 април 2014 г.

Повече за събитието:

La Dolce VitaНа 26 април The Smugglers Collective те отвличат в своята машина на времето в столичния клуб “Mixtape 5”, където за пореден път ще се отвори порталът към ерата на Swing, Jazz, Rock’N’Roll и Electro Swing музиката.

Този път пътуването на Smugglers Swing Club е вдъхновено от атмосферата на слънчева Италия от края на 50-те и началото на 60-те години и легендарния филм на Федерико Фелини La Dolce Vita.
Партито ще пресъздаде освободения и хедонистичен свят на La Dolce Vita, златните години на европейското кино и възхода на джаз, суинг и рокендрол музиката на Стария континент.
Зад пулта ще са DJ-те от The Smugglers Collective, които ще върнат лентата назад, за да покажат как суингът, ритъм&блусът и рокендролът правят живота по-сладък. Към края на вечерта ще навлязат и в 21 век със силна доза electro swing.
Към колектива ще се присъедини и DJ Skill от Пловдив с ексклузивна италианска селекция от 50-те и 60-те. Skill ще заеме място зад грамофоните в малката зала на Mixtape 5.
Танците отново ще са на почит по време на Smugglers Swing Club – майсторски суинг хореографии ще покажат танцьорите от Lindy Hop Bulgaria, а брейкденс експертите от Нечовеците Crew ще застанат от другата страна на барикадите за приятелски дуел между SWING и ELECTRO SWING.
Както подобава на събитие, посветено на филмовото изкуство, посетителите ще минат по червен килим, осветявани от бляскави светкавици на група папараци. Smugglers Swing Club: La Dolce Vita ще те покани и в традиционния си Винтидж будоар, където ще можеш да преобразиш визията си с ретро прически и грим, направени от професионалисти.
Посетилите партито ще имат и възможността да си направят винтидж фото сесия в оригинален ретро декор, вдъхновен  от атмосферата на Италия.

Swingrowers – Via Con Me

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=_vjU-EqwMSo]