Спечели билет за I Love The 90s Summer Edition

I Love The 90's Summer

Спечели билет за I Love The 90s Summer Edition

Обичаме 90-те години и морето. Ако и ти си на същата вълна, участвай в играта ни за два единични билета за първото лятно издание от тематичната парти поредица „Обичам 90-те“ (I Love The 90s), което ще се състои на 9 август 2014 година в Лозенец.

Как?

Харесай DJambore.com във Фейсбук, публикувай на стената нa събитието Спечели билет за I Love The 90s Summer Edition снимки и/или линкове с любима песен на Ace of Base, ICE MC или Nana и ни изпрати имейл на all@DJambore.com с трите ти имена, линк към твоя Фейсбук профил и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com и да публикува песен на стената на събитието.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за два единични билета за концерта I Love The 90s Summer Edition на 9-ти август в Лозенец.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 2 август 2014 г., между 9 и 11 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с печелившите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на билетите.

Период на играта: 23 юли – 2 август 2014 г.

Повече за събитието I Love The 90s Summer EditionJenny:

В Лозенец очакваме Jenny от Ace of Base, рапърите ICE MC, Nana и други енергeтици, които предстоят да бъдат обявени.

В предишните три издания на I Love the 90s си припомнихме любимите хитове от 90-те с изпълненията на E-TYPE, MasterBoy, East 17, C-Block, Dr. Alban, 2 Brothers on the 4th Floor, ICE MC, DJ Sash!, NANA, SNAP! и неостаряващите 2 Unlimited. Всички тези изпълнители пренесоха духа и заряда на 90-те на българска сцена и припомниха на фенове си, защо музиката на 90-те винаги ще бъде харесвана.

So strung out – C-block, I love the 90’s, 07.06.14
[media link=http://www.youtube.com/watch?v=T3Q9HfVzPvk]

 

Вижте също и: