Hashfinger. #Beats #Cuts #Bass

Hashfinger. #Beats #Cuts #Bass

Готвим се да пием любими бири на Fah! rtm+beer 2016 и да ги смесваме с битове от Hashfinger! Казахме си предварително „Наздраве“ и избълбукахме още няколко думи със занимателния британски продуцент и DJ…

hashfinger-1

anna: Здрасти, Hashfinger! Чакаме те да пускаш в Маймунарника подобаващо на поредното издание на различния бирен фест Fah! rtm+beer. Да разпуснем предварително с няколко дебилни въпроси за DJambore.com. Като DJ свикнал ли си да въртиш всички и всичко на малкия си пръст?

Hashfinger: Аха-аха. Откъде да знам! Единственото, в което съм сигурен е, че обичам да взаимодействам с тълпата докато пускам, така че, може би, съм се научил и да я въртя на пръста си. 🙂

Дай определение за работата си като DJ в 3 хаштага!

Hashfinger: Хм… #Beats #Cuts #Bass

А освен битове, бира обичаш ли? Изобщо каква бира харесваш и колко бири са необходими, за да си във вихъра си цяла вечер. 🙂

Hashfinger: Обичам бира и не са ми необходими много, за да съм цяла вечер на ниво. Ако трябва да посочвам марка, то това е местната бира Hedge Row Brewing Co – тя се прави в Брадфорд, моето родно място.

А освен бирата кои изпълнители те влудяват (в добрия смисъл на думата)?

Hashfinger: Веднага се сещам Strange U – тези момчета ме кефят максимално.

hashfinger

Едно пиленце ми изтананика, че можеш да свириш на барабани… Ако имаше право на избор, в коя група би искал да си барабанист?

Hashfinger: Трудно ми е да ти отговоря. Напоследък са се навъдили множество прогресив, фънк, соул банди, които счупват. Ако трябваше да избирам, щях да свиря в Cymande.

А как избираш музиката за миксовете си?

Hashfinger: Много просто – избирам музика, която ме забавлява и може да зариби хората… Всичко с яки басове, всичко, което те кара да се раздвижиш. Не ми дреме дали музиката е нова или стара, важното е в нея да има живец!

Страхуваш ли се от определен стил музика?

Hashfinger: Страх ме е от shoegaze. Нямам идея какво е това, но ме стресира!

И на мен shoegaze не ми говори нищо. 🙂 Благодаря ти #, ще се чуем и видим скоро!

This post is also available in: en