ГОВОРИ! Bobo & The Gang Album Promo

bobo & the gang

ГОВОРИ! Bobo & The Gang Album Promo

“Това е музика, не състезание…

И е безсмислено, ако няма послание!“ – Бобо

снимка: VSCO

Да! Вече е факт първият албум на Bobo & The Gang. Седем години след първото излизане на сцена, на бял свят се появи и резултатът от любовта им към музиката – „Говори“. Дискът съдържа 10 изцяло авторски песни на български език, някои от които чухме в  Terminal 1 на официалното промо към албума.

Събитието, както стана ясно, се проведе в TERMINAL 1 на 30-ти март и беше жестоко! Бобо и бандата бяха подгрявани от HanLei, момичета с които са имали съвместни концерти и друг път. Дотук със скучната и суха информацийка, сега от първо лице ще ви разкажа за прекарването си.

След тежкия работен ден, до Терминала успях да стигна към 12 часа… Но точно навреме за Bobo & The Gang! /И не че не исках да чуя и видя HanLei или да не карам другарчето да чака, но просто колкото и да съм добра с времето… То не ме харесва…/

Та, влязох в клуба, оставих си якето и докато си поръчвах ментичката, бандата се качиха на сцената. След първото си парче, по традиция, Бобо представи музикантите от групата.

Това са:

Бобо – вокал

Ивайло Стайков – клавири

Борис Спасов – Programing

Стойко Милев – бас

Росен Ватев – барабани

Ангел Дюлгеров – китара

Димитър Льолев – саксофон

Владислав Мичев – тромбон

Волен Милчев – беквокал

Банда сама по себе си е уникална. Единствена по рода си в България. Момчета са успели много приятно да комбинират рок, пънк и рап! Звучи ви абсурдно? …Значи не сте ги чували! Мамка му, поправете тази грешка!!! Пуснете си, докато четете, “Не знам” – пилотната песен към албума.:)

Обратно към концерта… Клубът беше препълнен, но все пак имаше място за танци-манци, хо-хо. А те, танците, бяха неизбежни. Реално това, което прави бандата е толкова ФЪНКИ И ФРЕШ, че не можеш да се спреш! Освен новите песни, изпълниха и някои от най-популярните си. Това караше публиката да откача още повече. А усмивките от лицата на музикантите не слизаха. Особено тази на Бобо, той беше на върха. И не безпричинно. Музиката им се приемаше повече от добро. След всяка песен оглушителни викове и ръкопляскания тресяха Терминала.

Личеше си, че наистина хората ги обичат… Много, много любов имаше! Аз от своя страна, също много ги заобичах.

Иха, щях да пропусна да спомена и гост изпълнителите, които видяхме рамо до рамо с групата. Първата изненада беше СПЕНС! Човекът, първи подал ръка на Бобо в музикалното му израстване. Самият Бобо ни разказа как Спенс му е предоставил студиото си, за да се развихри. Още щом го е чул, Спенс е забелязал таланта му и ето го сега!

Друг на сцената се качи… ЙОКО! Рапърката събра всички погледи в момента, в който запя. Този вълшебен флоу няма грешка. Даже в началото си помислих, че е запис, докато не я видях пред мен… Прекрасна беше! А новата й прическа не остана незабелязана. Червеното много й отива…

И така от песен на песен, от дума на дума, групата слезе от сцената. Но това не беше краят! В никакъв случай! Ние сме ненаситни животни и си изпросихме бис. ДА!

Последва грандиозния, звезден, мега, див, рок, бас-мас финал. Като за последно наистина се разбихме, мятаха се дредове, скачахме… ГРЪЪЪЪЪЪМ и край.

С много бурни аплодисменти и викове благодарихме на бандата и ги изпратихме. След което бяхме оставени в ръцете на DJ UNCLE BILLY. Това момче лично мен много ме зарадва, защото все уцелваше любими песнички… А най-прекрасното беше, когато пусна „Батенце“. Песента я знам от скоро, признавам, до тогава познавах само комерсиалните проекти с участието на Бобо и съответно си бях създала едно такова мнение. Но това парче ме плени. Особено неговата част.

Лично мене това събитие ме обогати. Момчетата са изключително талантливи! Беше един много пъстър, много красив концерт… топъл…

Това е МУЗИКА.

Музиката говори.

Говори.

П.П. Купете си албума и следете за бъдещите участия на момчетата! 🙂