Спечели покана за Smugglers Swing Club: Join The Circus

Poster Join The Circus

Спечели покана за Smugglers Swing Club: Join The Circus

Join DJambore.com, join the circus 🙂 Подаряваме две единични покани за суинг цирка, който ще опъне шатри на 1 март в клуб Mixtape 5. Фокусирай се и жонглирай в първото тематично издание за 2014 г., посветено на пътуващите циркове от началото на 20 век.

Как?
Харесай DJambore.com във Фейсбук, абонирай се за нашия Newsletter и ни изпрати имейл на all@DJambore.com с трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com и се е регистрирал за Newsletter-a ни трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с имената си и телефон за обратна връзка.:)

Какво мога да спечеля?
Всеки, който е изпълнили условията през периода на играта участва в томбола за 2 единични покани за събитието Smugglers Swing Club: Join The Circus.

Кога разбирам дали печеля?
Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 28.02.2014 г., между 10 и 11 ч.
Екипът на DJambore.com ще се свърже с всеки от щастливците на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 21 февруари – 28 февруари 2014 г.

За Smugglers Swing Club: Join The Circus:
Smugglers Swing Club се завръща с първо тематично издание за 2014 г., посветено на пътуващите циркове от началото на 20 век. След кратка пауза, The Smugglers Collective отново включват своята машина на времето, наречена SMUGGLERS SWING CLUB, за едно ново завладяващо пътешествие. Този път машината ще ни отведе още по-назад, в края на 19-ти и началото на 20-ти век, когато пътуващите циркове и карнавали са били сред най-вълнуващите и зрелищни забавления. Smugglers Swing Club: Join The Circus ще се проведе на 1 март в традиционното за събитието място – столичния клуб Mixtape 5.
Партито ще въведе посетителите си в пъстрия и мистериозен свят на  sideshow спектаклите и пътуващите циркове в Щатите. Зад пулта, разбира се, ще са DJ-те от The Smugglers Collective, които ще върнат гостите на събитието към златните години на суинга и ритъм&блуса, зората на рокендрола, a към края на вечерта ще навлезем с пълна сила в 21 век с electro swing – новата винтидж мания по цял свят. Още за събитието – тук.

Звук и картина от Party at Gatsby’s, провело се на 19.10.2013 г.

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=k4rzMMZFZdA]