Vola Open Air Launch Party Sofia

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Vola Open Air Launch Party Sofia

Един от най-високите фестивали у нас ще пренесе настроението от Врачанския балкан на подгряващо парти с артисти от програмата

Подгряването за Vola Open Air 2017 започва! Месец преди шестото му издание, столичният бар „Петък” ще бъде домакин на парти в духа на фестивала. Както подобава на фестивалната атмосфера Vоla Open Air Launch Party Sofia ще започне по светло и ще продължи до сутринта. Датата е 24 юни (събота), а началото – в 16.20 часа.

Следобедът ще е посветен на лежерното съботно настроение, чиито градус ще се качва докато в двора на бара се забърква и вари българската крафт бира „Самец” и се готвят вкуснотиите от мобилната кухня на Burgers/Grill on the Road.

Специалният Vola Chill Out кът ще даде и възможност на всеки, който се е снимал и тагнал от там, да вземе двоен билет за 30 лв. За останалите ще има билети на промо цена от 20 лева. А ценните пропуски осигуряват не само вход за фестивала, а и 10% отстъпка от Магазин „Екстрем”, за да може всеки да  обнови къмпинг оборудването си преди събитието.

Спокойният следобед плавно ще премине към парти с диджеи от програмата на фестивала – вечерта зад пулта ще се изявят Ilko Mihaylov a.k.a. Unkle Billy, Angel Funkusion и Stoyo.

Шестото издание на Vola Open Air ще се състои на 28 и 29 юли в красивия природен парк Врачански Балкан, под историческия връх Околчица. И тази година музикалната селекция включва международни и местни представители на бас музиката.

Хедлайнери са забележителното дуо SpectraSoul, мултиинструменталистът, продуцент и DJ Swindle, българските банди Saturated Pixels и Clavexperience, хип-хоп дуото ЖЛЪЧ и ГЕНА, както и дузина от най-добрите български продуценти и диджеи в стиловете дръм енд бейс, дъбстеп, хип-хоп, трип хоп, джаз соул, фънк и брейкбийт.

Илко Михайлов или Unkle Billy е DJ още от 1998 г. Музиката му се движи в стилове като Funk, Raw Hip Hop, Fast Rap, Classic Hip Hop и т.н. Вземал е участие на почти всички големи хип-хоп събития в България. Част е от лейбъла XPRSN, който се стреми да докаже, че различните вкусови предпочитания не са повод за неразбирателство, а точно обратното.

Освен музикален директор на Vola Open Air, Angel Funkusion e една от ключовите фигури на столичната музикална сцена през последното десетилетие. Стои зад проекти като като Rtm & Beer, MyBeatLive, DJ дуото Sirius & Methodikal и клубната вечер ReelFeel, в която са участвали артисти като The Herbaliser, Bonobo & DJ Krush.

Промо билетите за шестото издание вече са изчерпани, а редовните пропуски са на цена от 25 лева в мрежата на Eventim.

http://www.eventim.bg/en/tickets/vola-open-air-festival-braca-brh-okolcica-946004/performance.html

Официален сайт на фестивала: http://volaopenair.com/

DJ конкурс: https://www.voubs.com/contests/aleko-dj-contest/426

 

Вижте също и:

юни 24 2017

Детайли

Date: юни 24, 2017
Time: 16:00 - 17:00
Цена: FREE
Събитие Tags:
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/983934628412851/

Място:

София,

+ Google Map