КРАСИВА КЛАСИЧЕСКА МУЗИКА И ВЪЗХИТИТЕЛНО ШОУ В РАЗКАЗА ЗА ЖИВОТА НА ВИВАЛДИ

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

КРАСИВА КЛАСИЧЕСКА МУЗИКА И ВЪЗХИТИТЕЛНО ШОУ В РАЗКАЗА ЗА ЖИВОТА НА ВИВАЛДИ

vivaldinnio

 

Над 80 ефектни костюма и техника от цял свят пристигат у нас за спектакъла VIVALDIANNO

 Прекрасна класическа музика, красиви костюми, невероятно шоу, което ще ви възихити и в което ще се влюбите. Това обещава звездата на музикалната приказка VIVALDIANNO, виолончелистката Терезие Ковалова. Впечатляващият 3D спектакъл ще зарадва публиката в Арена Армеец с модерен прочит на историята на Антонио Вивалди. Виртуозната инструменталистка споделя още, че е изключително развълнувана от възможността да разкаже с ноти живота на гениалния композитор.

 Спектакълът VIVALDIANNО ще пренесе зрителите на едно незабравимо музикално пътешествие със спиращи дъха костюми. Освен впечатляващите 3D ефекти, магията на сцената се допълва от специално подбран гардероб с над 80 бални Барокови тоалета. Ефектната хореография е финалният щрих на грандиозното представление.

За шоуто у нас пристигат 10 тира с техника от цял свят. Невиждани досега визуални ефекти, 15-метров LED екран и уникална технология на прожектиране върху 3D мрежа са само част от изненадите, които очакват родните фенове по време на зашеметяващия 3D концерт VIVALDIANNО. Така публиката в най-голямата зала у нас ще се потопи изцяло в Бароковата атмосфера с триизмерния образ на Вивалди под класическите звуци на оркестъра.

На 19 март публиката в Арена Армеец ще се потопи в Бароковата атмосфера с триизмерния образ на Вивалди с шоу, озвучено на български. Билетите за събитието са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор е Moko Solution. Актуална информация: Vivaldianno – първият 3D концерт в България – Официално събитие.

март 19 2017

Детайли

Date: март 19, 2017
Time: 20:00 - 23:00
Цена: 40лв.-70лв.
Събитие Tags:
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/970606533085815/

Място:

Зала Арена Армеец

бул. Асен Йорданов 1
София, 1113 Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website