THE RUMJACKS 10 YEARS ANNIVERSARY

Зарежда Събития

THE RUMJACKS 10 YEARS ANNIVERSARY

АВТЕНТИЧНА КЕЛТСКА ПЪНК ЗАБАВА С THE RUMJACKS НА 1 НОЕМВРИ В СОФИЯ

 Австралийските (с ирландски и шотландски корени) келтик пънкари THE RUMJACKS ще се завърнат в София за концерт в столичния клуб *Mixtape 5* на 1 ноември. Турнето е по случай 10-годишнината на групата и обхваща цяла Европа. През 2017 групата направи жесток лайв, като над 600 фена не спряха да куфеят за час и 40-минутното им шоу в Mixtape.

Възпламеняващите им изпълнения на живо и почти безкрайните турнета е причина да са споделяли сцена с най-разнообразни групи като Dropkick Murphys, The Interrupters, Anti Flag, CJ Ramone, The Real McKenzies, Gogol Bordello, Ruts DC, Guttermouth, GBH, UK Subs и The Aggrolites.

От създаването на бандата в Сидни в края на 2008, когато Frankie се срещна с басиста Johnny McKelvey, те натрупват милиони гледания в YouTube, като само близо 43 милиона от тях са с „Irish Pub Pub Song„. През собствения си лейбъл „Celtic Punk“ те издават две EP-та – „Hung, Drawn & Portered“ и „Sound as a Pound„, както и три мощни албума – „Gangs of New Holland„, „Sober & Godless“ и ‘Sleepin’ Rough

 Early Bird билетите са вече в продажба в мрежата на www.bilet.bg. Цената им е 25лв. След изчерпването им ще са 30лв.

DJAM! интервю с The Rumjacks:

http://djambore.com/frankie-the-rumjacks-are-all-blessed-with-a-strong-celtic-blood-mix/

Вижте също и:

ноември 01 2018

Детайли

Date: ноември 1
Time: 20:00
Събитие Tags:,
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/144316956429442/

Място:

Mixtape5

пл. България 1
Sofia, 1414 Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website