The Correspondents Live at Halloween Party – club *Mixtape 5* /Free Event/

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

The Correspondents Live at Halloween Party – club *Mixtape 5* /Free Event/

Club *Mixtape 5* presents:
The Correspondents Live at Halloween Party -вход СВОБОДЕН

Съвременните музикални революционери The Correspondents пристигат на 31 октомври да представят чисто новия си албум “Foolishman” в духа на „Вси Светии“!

Създателите на електро суинг вълната The Correspondents идват да представят на живо чисто новия си албум “Foolishman” на връх Halloween в столичния клуб „Mixtape 5“. Тази година входът за празненствата по случай “Вси Светии“ в клуба е свободен, а живото изпълнение на лондончаните обещава да по-главозамайващо и от предните пъти, когато накрая буквално виждахме звездички.
The Correspondents тази година празнуват внушителните 10 години на сцена и по този повод тръгват на специално турне с все още парещата продукция “Foolishman”. Иновативното дуо в лицето на Mr. Bruce и Chucks вече цяла декада разчупват статуквото на традиционни музикални стилове като джаз, суинг, соул, като ги смесват умело с електронни звуци, хип-хоп, дрм енд бейс, за да се получи нещо абсолютно уникално като звук…ала “Correspondents стил”.
След световния успех на последния им „Puppet Losely Strung”, който българската публика имаше възможността да чуе на живо през 2014, днес електро суинг революционерите са узрели за нещо още по-значимо, което представят с лека насмешка под заглавието „Foolishman”. 13 парчета с все по-новаторско и танцувално звучене, придържащо се към тяхната запазена марка на жонглиране с традиционни и модерни музикални стилове
Освен парчетата от новия албум, ще можем да се насладим и на любими класики като “Washington Square”, “What’s Happened To Soho”, “I Wanna Be Like You” и много други.

Елате на 31 октомври в клуб *Mixtape 5* да прогоним злите духове на връх Halloween със съдействието на музикално радикалните The Correspondents. Електро-суинг дуото ни канят да отпразнуваме 10-тия им юбилей на сцена, представяйки ни чисто новия си албум “Foolishman” на живо. Входът за събитието е безплатен, а живото изпълнение на лондончаните обещава да ни остави без дъх от емоция и танци!
Подходящото музикално оформление преди и след концерта на лондончаните е оставено в ръцете на Emil Prize!
31.10.2017 – The Correspondents Live @Halloween Party – club *Mixtape 5*
Врати: 21:00
Начало: 22:00
Вход: свободен
Ако дойдете с костюм до 23:00, печелите безплатен шот на бара! 🙂

октомври 31 2017

Детайли

Date: октомври 31, 2017
Time: 21:00
Цена: FREE
Събитие Tags:
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/480285992364654/

Място:

София, Bulgaria

+ Google Map