Soul-Taki vol.1 // Thessaloniki comes to Sofia

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Soul-Taki vol.1 // Thessaloniki comes to Sofia

Солун акустира в София с нова клубна вечер на 20 май в TELL ME BAR

Гърция от години е притегателно място за всички ценители на качествената музика, не само с прекрасните концерти на световни и актуални имена, но и с крайбрежните барове, в които звучи яка музика, поднесена от местни артисти-някъде от ранния следобед чак до изгрев слънце. Е, SOUL-TAKI ще е клубна вечер, която ще представя музикалната селекция на едни от най-добрите гръцки DJ-и: Senior & Demis S, основатели на лейбъла Upnloud и отговорни за редица легендарни партита в цяла Гърция.

Двамата гръцки ди джеи ще ни потопят в атмосферата на солунските крайбрежни барове, където морският въздуx е винаги наелектеризиран с прекрасна селекция от Hip Hop – Funk – Afro и Disco летен груув. Танците ще са горещи чак до изгрев слънце, подът ще е лепнещ, барът – залят с анасонови напитки, а ти сигурно ще си превъплътен в един от божествените герой на елинската митология.

C.Senior & Demis S са закърмени с творчеството на Sun-Ra, боеца Fela Kuti, бунтовника Gil Scott-Heron, харизматичния J Dilla и мъдрия Afrika Banbaataa. Кръстникът Giorgio Moroder, заедно с представителите на Детройт сцената Theo Parrish и Moodymann всички те са оставили ярка следа в тяхната музикална селекция, която ще може да чуете тази събота от 22:00 в TELL ME BAR /ул. Иван Вазов №12/.

За загрявка може да си пуснете някои от тяхните миксове тук:

Demis S., C. Senior, Latest mix of Demis S.

 

май 20 2017

Детайли

Date: май 20, 2017
Time: 22:00 - 23:55
Цена: 5лв. – 7лв.
Събитие Tags:
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/501968616593700/

Място:

Tell Me Bar

12 Ivan Vazov str.
Sofia, България

+ Google Map