Smolyan Respect

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Smolyan Respect

Затишие преди буря- така определяме времето, през което такова парти не се е случвало Смолян. В нашия случай затишието бе дълго, което значи, че и бурята ще е сериозна. Hip hop и drum’n’bass, DJ и МСта, Graffitti и B-boy артисти заедно, под един покрив, с една кауза – ОБЕДИНЕНИЕ!

Нашето желание е точно такова- да се съберем и да си докажем за пореден път, че в националното море от чалга, има острови на алтернативното, не замъглено съзнание, което почита други ритми, картини и движения.
Гост-изпълнителите Gerata и MD Beddah са добре познати на родната ни hip hop сцена, както и DJ Alphabet, който е видял доста батъл рап, направил е доста скреч и е раздвижил както женски, така и мъжки ханшове. DJ Sechnia е разтърсил доста бас партита, местните играчи XPECT и S.O.S. отдавна са доказали високо ниво и стил, а и са ви забавлявали много повече от веднъж. Хост на събитието ще бъде MC CIGULKATA, който е обещал да се включи римуването, а пък момчетата от SLEEPWALKINGZ CREW (young stars) ще покажат най-подходящите танцувални движения за случая. Graffitti артистът BAD-T пък, със сигурност ще ни зарадва с цветове и форми.

Така обединени ще разберем как Smolyan Deffect по естествен начин ни доведе до Smolyan Respect. Заповядайте!
Let’s get together!
Let’s party!
Peace!
Love!
Unity!
Respect!
Smolyan Respect!

декември 23 2018

Детайли

Date: декември 23, 2018
Time: 22:00
Цена: 5лв.
Събитие Tags:, , , , , , , ,
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/278146682842589/

Място:

City Club

Smolyan, Bulgaria

+ Google Map