Smolyan Respect

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Smolyan Respect

Затишие преди буря- така определяме времето, през което такова парти не се е случвало Смолян. В нашия случай затишието бе дълго, което значи, че и бурята ще е сериозна. Hip hop и drum’n’bass, DJ и МСта, Graffitti и B-boy артисти заедно, под един покрив, с една кауза – ОБЕДИНЕНИЕ!

Нашето желание е точно такова- да се съберем и да си докажем за пореден път, че в националното море от чалга, има острови на алтернативното, не замъглено съзнание, което почита други ритми, картини и движения.
Гост-изпълнителите Gerata и MD Beddah са добре познати на родната ни hip hop сцена, както и DJ Alphabet, който е видял доста батъл рап, направил е доста скреч и е раздвижил както женски, така и мъжки ханшове. DJ Sechnia е разтърсил доста бас партита, местните играчи XPECT и S.O.S. отдавна са доказали високо ниво и стил, а и са ви забавлявали много повече от веднъж. Хост на събитието ще бъде MC CIGULKATA, който е обещал да се включи римуването, а пък момчетата от SLEEPWALKINGZ CREW (young stars) ще покажат най-подходящите танцувални движения за случая. Graffitti артистът BAD-T пък, със сигурност ще ни зарадва с цветове и форми.

Така обединени ще разберем как Smolyan Deffect по естествен начин ни доведе до Smolyan Respect. Заповядайте!
Let’s get together!
Let’s party!
Peace!
Love!
Unity!
Respect!
Smolyan Respect!

Вижте също и:

декември 23 2018

Детайли

Date: декември 23, 2018
Time: 22:00
Цена: 5лв.
Събитие Tags:, , , , , , , ,
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/278146682842589/

Място:

City Club

Smolyan, Bulgaria

+ Google Map