Skid Row – Live in Sofia

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Skid Row – Live in Sofia

Легендарната американска хард рок група SKID ROW ще свири в София на 7 юни 2019 г.

За рок енд рола няма възраст. Някои артисти минават теста на времето успешно, други отпадат от стремглава надпревара с него, опитвайки се да останат завинаги млади. Рок енд ролът е като влак на ужасите – ако не си достатъчно корав за тази игра, отпадаш. Е, Skid Row оцеляха и вече над 30 години са сред фаворитите на хард рок и глем метъл последователите по цял свят, без да им се налага да делят любовта на феновете с други лидери в жанра като Mötley Crüe и Poison.

Докато някои се окичиха с Грами награди, за Skid Row остана признанието на публиката, която чрез гласуване на American Music Awards определи бандата като „Favorite Heavy Metal/Hard Rock New Artist“ само година след като излезе нейният дебютен едноименен албум „Skid Row(Atlantic Records,1989). Именно от това издание са брилянтните композиции „18 and Life, Youth Gone Wild, I Remember Youдело на басиста на групата Rachel Bolan и китариста „Dave The SnakeSabo, които са и основните фигури в Skid Row. Те пристигат за концерт в София на 7 юни в зала „Универсиада“ заедно с още един оригинален член от състава на бандата от 80-те – Scotti Hill на китарите и присъединилите се в поново време барабанист Rob Hammersmith и харизматичния бивш фронтмен на DragonForce ZP Theart на вокалите. С последния на вокалите предстои да излезе и третият диск от трилогията „United World Rebellion, който ще носи заглавието „United World Rebellion: Chapter Three“ и се очаква на пазара през 2019 г.

Рокаджиите от  Ню Джърси не са празноглавите рошави герои на тийнейджърките, както повърхностно би ги определила свадливата ви съседка. Skid Row са сериозни артисти, получили признание в жестокия свят на шоу бизнеса със сингли в Топ 10, със златни и мултиплатинени продажби на албуми и с първо място за албум в класацията на Billboard. Достатъчно фактология. Те са родени за рок енд рол. Ела и се убеди лично.

Онлайн Билети на цени от 55/60лв (без включени банкови, картови и посреднически такси за издаване) диреткно и само от: http://bit.ly/SkidRowSofia или на tickets.paysera.com (нужно е да изпишете името Skid Row в полето за търсене на събитието в системата)

За въпроси и проблеми, свързани със закупуването на билети, може да позвъните и на телефон: 0886333367

юни 07 2019

Детайли

Date: юни 7
Time: 19:00 - 23:00
Цена: 55лв. – 60лв.
Събитие Tags:
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/566055907192039/

Място:

Зала Универсиада

бул. „Шипченски проход“ №2
София, 1113 Bulgaria

+ Google Map