„Гръмки щампи“ w/ 1000 names

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

„Гръмки щампи“ w/ 1000 names

Как биха изглеждали любимите ти музикални стилове от 90-те върху текстил? Ела и разбери на партито по случай премиерата на новата лимитирана колекция SPRIDD в бар „ПЕТЪК“.

Колекцията е резултат от колаборацията на ИКЕА с младия моден дизайнер Kit Neale. Шумна, енергична, забавна и дори леко хаотична, тя те предизвиква да се оставиш на музиката и да танцуваш. За това ще се погрижат и 1000 names – бийт електроника дуо от София, което издава музика за лейбъли от Франция, Англия, Германия и др. Нико и Марго миксират еклектично и разностилно, като да изненадват е основното им оръжие. Те обещават, че вечерта ще бъде гръмка разходка по течения и настроения в денс музиката – от електро дъб, хип-хоп, психеделик фънк до метал – стиловете, вдъхновили Кит Нийл за създаването на колекцията.

За една вечер бар „Петък“ ще бъде преобразен – ще можеш да видиш ярките шарки на SPRIDD, палатки, чанти тип „мешка“, кутии, термоси, тениски, лампи и още много пъстри неща… и дори да спечелиш някои от тях!

Лимитираната колекция SPRIDD е създадена за съвременните номади – онези активни хора, които живеят в движение, а музиката е неразделна част от живота им.

Вижте също и:

март 07 2017

Детайли

Date: март 7, 2017
Time: 20:00 - 23:30
Събитие Tags:, ,

Място:

Бар Петък

ул.Гурко 21
София, България

+ Google Map