!Отменено събитие! Очарователната испанка Ángela Cervantes с концерт в София

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

!Отменено събитие! Очарователната испанка Ángela Cervantes с концерт в София

Концертът на Ángela Cervantes в София се отлага

Ángela Cervantes отлага гостуването си в София в края на април, поради възникнали непредвидени ангажименти с трибют бандата на Pink Floyd – Brit Floyd.

Концертът на Ángela Cervantes у нас трябваше да се състои на 28 април в Sofia Live Club. Организаторите от 5PT обявиха, че ще направят всичко възможно, за да успеят да съглавуват нова подходяща дата и за двете страни през есента. Но поради оставащото ограничено време до събитиeто и все още неуточнените конкретни дати за пренасрочване, сумите от закупените билети ще бъдат възстановени напълно, без да се удължава валидността им за бъдеща дата.

Всеки, закупил билет за концерта на испанската изпълнителка Ángela Cervantes от партньорската мрежа на Eventim, ще може да си възстанови сумата в конкретния обект на закупуване на билета в срок между 03.04.2017 г. – 03.06.2017 г.

Онлайн закупените билети и тези, платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис на Eventim, който се намира в гр. София на ул. 6-и септември №58. В рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи пълната сума от стойността на билета обратно.

В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на Eventim на посочения по-горе адрес. При нужда от повече информация организаторите препоръчват връзка с компанията на info@eventim.bg.

април 28 2017

Детайли

Date: април 28, 2017
Time: 22:00 - 23:30
Цена: 40лв.-50лв.
Събитие Tags:
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/227118621028013/

Място:

Sofia Live Club

подлез НДК, срещу фонтана Sofia, Bulgaria
Sofia,

+ Google Map

Phone:

0886 66 10 45

Visit Venue Website