Minsk /US/ & Zatokrev /CH/ live in Sofia

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Minsk /US/ & Zatokrev /CH/ live in Sofia

Пост-метъл, блек и дум с MINSK и ZATOKREV през октомври в София

Американската сайкъделик пост-метъл група MINSK идва в България за първи път за концерт в София на 26 октомври, петък, в клуб Mixtape 5. Специални гости са швейцарската дум бригада ZATOKREV. Очаква ни мрак с една от най-интересните щатски сайкъделик метъл групи за последните 15 години, a феновете на NeurosisCult of LunaIsisRosetta & Amenra ще харесат много този специален лайв.

MINSK е пост-метъл / дум формация от Илинойс, САЩ, основана през 2002 г. Името на групата е кръстено на най-големия град и столица на Беларус, която е изравнявана със земята няколко пъти през последния век, и все пак, възстановявана като ‘Феникс от собствената си пепел‘. Идеята за оцеляване чрез страдание е повтаряща се тема в текстовете и музикалния стил на групата, която наистина е изключително атмосферична. А самите MINSK се определят като психаделичен метъл. Звукът им е извлечен едновременно, както от американският слъдж, дум, хардкор-пънк, така и от нойз и ембиънт звученето, затвърдени със сайкъделик структура, трайбъл барабани, дебели и плътни слоеве синтезатори и клавири и ехо вокали.

Швейцарците ZATOKREV са вече познати на българската сцена от второто издание на Autumn Souls Of Sofia. Свирят апокалиптичен метъл с елементи на слъдж, блек, дет, дум и сайкъделик метъл.

Билетите вече са в продажба в мрежата на Bilet.bg, като цената им е 20 лева. В деня на концерта и на място ще са по 25 лева.

октомври 26 2018

Детайли

Date: октомври 26, 2018
Time: 20:00 - 23:30
Цена: 20лв. – 25лв.
Събитие Tags:, ,
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/832810086903204/

Място:

Mixtape5

пл. България 1
Sofia, 1414 Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website