Metropolis pres. Heroes Total 1.0

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Metropolis pres. Heroes Total 1.0

Метрополис с официално изявление за четиримата супер герои от Хироус Тотал 1.0

На вниманието на всички техно единици! Междугалактическата организация Метрополис призовава целия отряд да се яви на служба! Кодово име на мисията – Хироус Тотал 1.0! Конгресът ще се проведе на 16.02 от 22:00ч, при отворени врати на Интер Експо Център, София! Повод за повиквателната е встъпването в длъжност на четирима герои, доказали се като спасители на добрия вкус на музикалната Галактика!

Повече информация за героите и техните суперсили:

Кодово име: Алекс До

Произход: Германия

Основни характеристики: Силно интровертна личност с многопластов характер, член на редиците на Дистопиан. Често може да бъде забелязан в Бергхайн, Панорама Бар, Арена Клуб и много други емблематични места в нощен Берлин, както и по целия свят.

Отличителни черти: Умело компилира различни електронни стилове в сетове, които се характеризират с особена дълбочина и промяна на настроенията.

Суперсили: Повелител на музикалните истории, чрез които те въвежда в неговата собствена вселена, която успява да изгради чрез майсторско миксиране на всички електронни подстилове.

Кодово име: Ансър Коуд Рикуест

Произход: Германия

Основни характеристики: Диджей и Продуцент. Член на редиците на Остгут. Често може да бъде видян в Бергхайн, Панорама бар, Берлин; Фабрик, Лондон и множество други клубове и фестивали по целия свят.

Отличителни черти: Широк музикален спектър с множество релийзи и ремикси за Мънкитаун Рекърдс, Доли Делукс и други.

Суперсили: Обединява тежки басови линии с индустриална звукова палитра и ‘Чехови паузи’ в сложна хармония.

Кодово име: Джей Кларк

Произход: Великобритания

Основни характеристики: Част от отряда на Клокуъркс. Създател на лейбъла Блекаксън. Често може да бъде видян във Фабрик, Лондон; Бергхайн, Панорама бар, Берлин; Гасхоудер, Амстердам, както и на множество места по целия свят.

Отличителни черти: изгражда уникални, динамични приключения, чрез специално подбран плейлист за всяка сцена, на която се изявява. Работил като графичен дизайнер, което оказва пряко влияние на творческия процес по изграждане на музикалните му сетове.

Суперсили: Позитивен работохолик, който инспирира множество млади диджеи. Нова генерация в английското техно като успешно успява да гради кариера както на талантлив артист, така и на брилянтен продуцент.

Кодово име: Нур Джабер

Произход: Ливан

Основни характеристики: Силно музикална личност, която е започнала своето развитие с барабани и бас китара. Член на редиците на Онзенфоут. Често може да бъде видян в Бергхайн, Панорама бар и Трезор в Берлин.

Отличителни черти: Макар пристигането й в Берлин да е едва през 2010, Нур вече се е превърнала в една от иконите на нощния живот в града. Силно харизматична личност, с богат музикален вкус.

Суперсили: Множество разнообразни сетове, изградени от широка гама музикални стилове. Дълбоко познаване на основите на музиката, получено в най-добрия музикален колеж – Бъркли. Стилът й не подлежи на никакви ограничения и не познава граници. Доказателство за това е бързо развиващата ѝ се кариера, която я прави особено желан артист навсякъде по света.

Към Гала Вечерта ще се включи и добре познатият на всички техно единици постоянен отряд на Метрополис. Ще ви очакваме точно в 22:00ч, в Интер Експо Център, на 16.02.

Край на съобщението!

Every day – different media – today – video from audio!

Публикувахте от METROPOLIS в Сряда, 6 февруари 2019 г.

Още новини за събитието:

Героите от вселената на Метрополис с първа среща през февруари

Заговорим ли за героизъм, в съзнанието ни изникват множество различни асоциации за това понятие. В литературата, киното, анимацията обикновено това са главните действащи лица. Макар общото значение на думата да е човек, който е проявил изключителна смелост, то във фантастиката съществува и друго разделение – това на супергероите – индивиди от човешката раса, родени със свръхчовешки способности, активирани в даден етап от живота им, при конкретни обстоятелства. В по-голямата част от времето действат сами, но съществуват и примери за обединението им в групи, споделящи общите им ценности и идеи. Всяка организация си има база, в която членовете провеждат своите срещи, обучения, проучвания. Супергероите често имат кодово име, чрез което биват разпознавани в обществото. Така повечето от тях успяват да запазят личния си живот недостъпен за повечето хора.

И макар до момента да говорим за художествена измислица, то можем да срещнем такива примери и в реалността. Съществуващ пример от реалността е една от любимите ни организации за електронна музика – Метрополис.

Всяка година те представят новопопълненията към огромната им музикална вселена, чрез поредицата Хироус Тотал. На 16 февруари ще се проведе и първото събитие в базата им Интер Експо Център.

Фокусът на вечерта ще бъдат отличилите се по ред критерии супергерои, внимателно подбрани от отдела по проучванията на Метрополис.

Фантастичната четворка е съставена от представителя на Дистопиан – Алекс До, на Остгут – Ансър Коуд Рикуест, на Клокуъркс – Джей Кларк и нежният представител на Онзенфоут – Нур Джабер.

Изключително сериозни и модерни авангардисти, те са представителни на четири утвърдени Берлински лейбъли, налагащи музикалните закони в Електронната Вселена.

Гала Вечерта по встъпването в длъжност спасители на добрия вкус в музикалната Галактика на новите супергерои може да бъде посетена от всеки, който заяви своето присъствие през платформите на Ивентим и Ипей, както и на касите на Изипей. Единствено тогава ще се разкрият специфичните супер сили на всеки от тях и причините да влязат в елитния отряд на Метрополис за Хироус Тотал 2019 V 1.0.

Мястото е Интер Експо Център, датата е 16 февруари, часът 22:00. 

февруари 16 2019

Детайли

Date: февруари 16
Time: 22:00
Цена: 22лв. – 45лв.
Събитие Tags:, ,
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/347070369458402/

Място:

Inter Expo Center – Интер Експо Център

Bulevard Tsarigradsko Shose 147
Sofia, 1784 България

+ Google Map

Phone:

+359 2 9655220

Visit Venue Website