LOCAL REPORT: Три НеДелими години в Парка…

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

LOCAL REPORT: Три НеДелими години в Парка…

…и възвратно-постъпателното движение на  Фракталъ.
There’s always a reason fоr missing an easy task. Repeat the task and you will find it out. Surly that’s the easy way.

Преди има-няма три години, бе зачената една необходимост от алтернатива на скучната и типична Неделя. Неделя е ден за почивка? Не е задължително! Някак си необходимостта от тази различна Неделя доведе и до Sun.Day.Air. Обединението винаги е било катализатор на силата и вярването в обратното –  не е правилно, последният ден от седмицата не е за почивка… Такива са и вижданията и на Неделите в Борисова.

Преди има-няма една година имахме честта да чуем Andrey Pushkarev за пръв път. Легендарен и митичен. Постоянен и последователен; обединяващ различното, без предварителни очаквания. Сетивността и възприятията му успяват да бъдат предадени веднага, с точност, която никога не може да бъде променена и сбъркана. Огромен, дълбок, мистичен и спокоен. Обхващаш и използващ всяко течение на безкрайната електронна култура. Потапяйки те в дълбоките и спокойни степи, за да може веднага след това да те насочи нагоре…

Не случайно е и завръщането му. Всичко се повтаря – на ново. По един различен начин. Потенциалът е двустранен субект, който е взаимно свързан с всеки присъстващ обект. Повторението било майка на знанието… Нека. Българската страна не отстъпва по нищо, както винаги. Локалната сцена е представена във всичките й разновидности… Нека чуем. Останалото ще го свърши фракталът и музиката.

Repeat task and you will find it out.

юли 22 2017

Детайли

Начало: юли 22, 2017 @ 21:00
Край: юли 23, 2017 @ 23:30
Събитие Tags:
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/151921345378842/?ref=br_rs

Място:

Маймунарника

Borisova gradina
Sofia,

+ Google Map

Phone:

089 689 6038

Visit Venue Website