Lara Fabian – Live in Sofia – 27.03.2018

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Lara Fabian – Live in Sofia – 27.03.2018

Събитието е на 27 март, а билетите за концерта, част от световното й турне CAMOUFLAGE, се изчерпват

С наближаването на концерта на Lara Fabian у нас нетърпението на феновете расте, а местата в зала 1 на НДК намаляват. След издаването на последния албум на певицата „Camouflage”, който ще чуем на живо на 27 март 2018-а, както и видео клиповете към първите два сингъла от него, интересът на българската публика се увеличи значително.

Първият изцяло англоезичен албум на Lara Fabian показва още веднъж красотата, дълбочината и искреността, с която тя твори, а 13-ият поред албум на Lara Fabian ще бъде притежание на всеки, закупил билет за предстоящия й концерт в София.

Camouflage е проект с изцяло нов подход, който обаче се случи и разви много естествено. Експериментирахме не само с миксирането на музиката, но и с начина, по който го записахме. Всяка емоция и послание, които исках да предам с този албум са уловени и запечатани в песните, които ще чуете. Нямам търпение да се срещна с вас и да преживеем заедно историята на всяко едно парче от албума“, споделя Lara Fabian.

Освен последния албум на Lara, от сцената на зала 1 на НДК ще звучат и най-големите й хитове. Остават три месеца до срещата, а дотогава всички почитатели на впечатляващата френска изпълнителка могат да се насладят на видеото към синглите „Growing wings” и „Chose what you love most”.

 Билети за концерта ще намерите в касите на OMV, EASYPAY, EPAYGO.BG, THE MALL, EVENTIM.BG и билетен център НДК на цени от 59 до 159 лева. Всеки, закупил билет, ще получи албума ‘CAMOUFLAGE’ малко преди концерта на 27 март, лично от екипа на Lara Fabian.

 

март 27 2018

Детайли

Date: март 27, 2018
Time: 19:30
Цена: 59лв.-159лв.
Събитие Tags:
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1341667542576060/

Място:

НДК

пл. България 1
София, Bulgaria

+ Google Map