Kultur Shock – new album promo, live at club *Mixtape 5*

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Kultur Shock – new album promo, live at club *Mixtape 5*

Всички, които познават Kultur Shock от създаването им през 1996 г. в Сиатъл, или са запознати с техните 18 години турнета и 10 албума, знаят, че групата попада в своя собствена лига. Често сравнявани със System of a Down или Gogol Bordello, групата е музикално по-богата и от двете, тъй като безсрамно черпи влияние от извора на балканската етно култура, както и в най-добрите традиции на рока, метъла и пънк музиката. Или, както възкликна Darek Mazzone (WoPop, KEXP) на шоуто им в Сиатъл: “Kultur Shock в момента е най-добрата група в Америка. Точка.” Защото те са!

Групата подсилва посланието си с типичните агресивни аранжименти на традиционния Kultur Shock prog-metal-punkery стил с ясен балкански вкус, който се превърна в техен подпис от самото начало. За албумът “D.R.E.A.M.” , бандата експериментира нетрадиционен подход към продукцията. Записан в техните лични студиа (шеговито наричани “La Toilette” в Бруклин, Ню Йорк и Сиатъл), смесен от Оги Кьосовски в GEGA Studio София, България и мастериран от Chris Hanzsek в Сиатъл, 11-тият албум звучи спокойно както в композициите, така и като звук, и определено не се съобразява със съществуващи правила.

Kultur Shock ще са на тур в Европа през април, посвещавайки концертите си изключително на клубната публика – атмосфера, в която групата се чувства най-добре. Пътят ще ги отведе през Германия, Чехия, Италия, Словения, Хърватия, Сърбия, Македония, България и Гърция.

Тук ще намерите 4-те тематични сингъла от последния 11-ти албум на Kultur Shock “D.R.E.A.M.”

Gino Yevdjevich – vocals, trumpet, percussion
Val Kiossovski – guitar, vocals
Matty Noble – violin
Chris Stromquist – drums and percussion
Guy M. Davis – bass, vocals
Amy Denio – saxophone, clarinet, guitar, vocals

Билетите онлайн са тук и са на цена от 20 лв., а на врата ще са по 25 лв.

април 11 2019

Детайли

Date: април 11
Time: 20:00
Цена: 20лв. – 25лв.
Събитие Tags:,
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2172114646208884/

Място:

Mixtape5

пл. България 1
Sofia, 1414 Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!