Kontrol Air Daytime w/ Jay Lumen & Vinicius Honorio

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Kontrol Air Daytime w/ Jay Lumen & Vinicius Honorio

KONTROL AIR DAYTIME W/ JAY LUMEN & VINICIUS HONORIO

След Winter Carnival & Easter Special имаме удоволствието да ви представим KONTROL AIR DAYTIME W/ JAY LUMEN & VINICIUS HONORIO. Този път ви каним на дневно събитие под открито небе в парка на летището, където нашият екип ще пресъздаде типичната фестивална атмосфера, опитвайки се да внесем глътка свеж въздух в началото на летните дни.

♪ Jay Lumen е унгарски техно продуцент и DJ. Той е основателят на Footwork Records, издавал е за Drumcode, Saved, 100% Pure, Cadenza, както и Octopus Records. В кариерата си има колаборации с Green Velvet, Harvey Mckay, Gary Beck, Popof, Wade, Sasha Carassi и Roberto Capuano. Музиката на Лумен е пускана по световно-известни радио-станции и предавания в множество държави, включително BBC Radio 1, Annie Mac и Pete Tong’s radio show.
През 2013 той печели наградата Underground DJ Of The Year на музикалните награди Ballantine’s, като затвърждава своя талант, печелейки наградата още 2 пъти през 2014 и 2015. През 2014 е на 3то място по най-много продажби в портала Beatport в категорията текхаус и номер 10 в категория техно, като през следващата година прогресира и се изкачва до 3то място и в тази категория. През 2015 е класиран под номер 26 в престижната класация на платформата Resident Advisor – „DJ Charted“ artist.
Jay Lumen е взимал участия в най-големите и известни клубове и фестивали по целия свят, а някои от тях са Space (Ibiza nightclub), BPM Festival, Club Space – Маями, Digital Dreams Music Festival, EL Row – Barcelona, Tresor, Sónar, Ministry of Sound, Amsterdam Dance Event и организираният на негова родна земя Balaton Sound.

♪ Vinicius Honorio – от училищни партита през 98ма, през това да харчи и последните си пари в магазини за плочи до това да работи в престижни клубове в Южна Америка, изглежда, че на бразилеца му е било писано да е DJ. За последните 20 години продуцира и пуска със завиден международен успех. Макар и да има дълга и значителна кариера като Drum & Bass DJ, той винаги е пазел любовта си към техното и постепенно успява да създаде свой собствен и различим стил. През 2014 Honorio се мести в Лондон, за да развива своята кариера като техно артист, и първоначално издава за лейбъла на Dubspeeka. 2017 се оказва най-успешната година за него до сега, тъй като издава за Drumcode, а „Through the Darkness” става най-продаваният релийз в седмицата на издаването си. Honorio не изглежда като да смята да забавя темпото и продължава да прогресира както в студиото, така и зад пулта на някои от най-големите клубове и фестивали в света. Ще посети България за първи път на 3ти юни и ще имате възможността да се насладите на неговите „deep techno grooves”.

♪ Line up :
Jay Lumen [Drumcode / Footwork | HUN]
Vinicius Honorio [Drumcode / Elevate | BR]
Balthazar & JackRock [Phobiq / Analitic Trail / Renesanz]
Marico [Conjure / Kontrol Ground]
Zett Feral [Conjure / Kontrol Ground]

 

 

юни 03 2017

Детайли

Date: юни 3, 2017
Time: 13:00 - 22:00
Цена: 22лв.
Събитие Tags:,
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/450734695275297/

Място: