Klockworks x Metropolis present Photon

Зарежда Събития

Klockworks x Metropolis present Photon

В края на октомври навлизаме в галактиката на Метрополис със скоростта на Фотон.

На 27.10 се подгответе за тотално изпепеляване. Посланиците на времето, повелителите на елементарни частици ще навлязат във вселената на Метрополис за междугалактически сблъсък, равносилен на Големия взрив.

Всяко Фотон събитие е уникално, като преплита в себе си разнообразието от подбора на диджеите, през светлинното шоу до избора на локацията.

Концепцията поставя акцент върху понятието фотон, представяйки мултисензорния опит, насочващ вниманието ни върху хомогенното преплитане на звук, светлина и архитектура.

В това издание ще имаме възможността да станем свидетели на обединението на суперсилите, на четирима титани, превърнали се в икони на световната техно сцена. Членовете на звездния квартет са: – създателят на един от най-престижните техно лейбъли в света Клокуъркс, неуморният повелител на времето Бен Клок, който е мозък на партито; – майсторът на звуковата манипулация Родхед; – лондоското чудо с нулево напрежение Фейз; – грузинската защитничка на свободата Нева.

Четиримата ще ни въвлекат в мощен водовъртеж от силни преживявания, а суперсилите им ще ни отнесат на друга галактика.

Междупланетният проект пристига в България за пръв път, като само седмица преди събитието ще представят грандиозното си шоу в колаборация с Ауейкънингс фестивала в Амстердам, Холандия.

Ексклузивното събитие е седмо в поредицата, като част от предишните му издания са били на легендарни клубове като Басиани, Грузия и Бергхайн, Берлин.

Space X може да те заведе до Марс, а Photon на Андромеда!

Билетите са вече в продажба през платформата на Eventim и ePay.

 

Вижте също и:

октомври 27 2018

Детайли

Date: октомври 27
Time: 22:00
Цена: 28лв.-45лв.
Събитие Tags:, ,
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/350766395745385/

Място:

Inter Expo Center – Интер Експо Център

Bulevard Tsarigradsko Shose 147
Sofia, 1784 България

+ Google Map

Phone:

+359 2 9655220

Visit Venue Website