Killa P Live at One year Grime BG – 16 February 2019

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Killa P Live at One year Grime BG – 16 February 2019

Една година от създаването на GRIMEBG, юбилей който ще бъде запомнен от грайм феновете в България. Този път бъгарските фенове ще видят на живо грайм легендата Killa P.

Killa P (Патрик Найт) е MC от южен Лондон, започва да се занимава с музика от 2002 г. В началото на своята кариера е едно от обещаващите MC-та на Roll Deep – крюто създадено от кръстникът на грайм музиката Willey. Killa P участва в ранната дискография на Roll Deep. По-късно издава своите солови албуми “Credit Crunch”, „Killa Instinctsvol. 1, 2 и 3. След соловите албуми Killa P се игражда като име на сцената и вече става разпознаваем в средите на грайм музиката.

След издаване на тези албуми се занимавал се с продуциране в домашното си студио, като е записвал изпълнители като “Section Boyz”. Killa P има собствено крю “Killa’s Army” в което участват изпълнители от ямайски стил, които редят своите рими на “patwa”. През 2017 година участва на 10 годишнината на „Outlook Orchestra at The Royal Festival” заедно с братовчед си Flowdan.

Killa P става международно известен със своята песен „The Bug – Skeng” (2007), добре позната и на българските фенове.

За настроението ще се погрижат също и ядрото от изпълнители от GRIMEBG – Chibоок, Jahmmi, Bashment, Fnkz. Освен всичко това на сцената ще има гости изпълнители, които ще присъстват за да уважат годишнината от началото на инициативата GRIMEBG.

Билетите за събитието са тук.

Вижте също и:

февруари 16 2019

Детайли

Date: февруари 16
Time: 22:00
Цена: 20лв.-30лв.
Събитие Tags:, ,
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2215466192046850/

Място:

Club Terminal 1

Angel Kanchev 1
Sofia, Bulgaria

+ Google Map

Phone:

088 921 9001

Visit Venue Website