Kill Your Boyfriend /Italy/ Live in Plovdiv

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Kill Your Boyfriend /Italy/ Live in Plovdiv

Kill Your Boyfriend (Италия) с концерт в Пловдив на 5 декември

Италианското трио Kill Your Boyfriend ще изнесе ексклузивен концерт в България, само в Пловдив, част от източноевропейското турне на групата. Датата е 5 декември, вторник, а домакин е новият клуб под тепетата, Подлеза, който се намира на булевард Цар Борис III, в археологическия подлез, от южната страна на тунела.

Италианското рокендрол торнадо Kill Your Boyfriend са на европейско турне, за да представи пред публика последния си албум Ghosts (б.р. “Призраци”), издаден от  Shyrec Records през 2016 година. Ghosts не само е горд наследник и продължава традицията от предишния албум, The King Is Dead, но и естествено надгражда звука и визията на групата в прогресия от пост пънк и дарк уейв към електро поп, нойз и обратно. Един луд кръговрат от емоции и рокендрол с танцувални елементи на фона на лирика, която хапе заобикалящата ни реалност.

Kill Your Boyfriend са сформирани през 2011 година в Тревизо, Италия от Matteo Scarpa (китара и вокали) и Antonio Angeli (барабани). Когато е на турне, дуото се превръща в трио за едно по-мащабно живо изпълнение. През последните години групата има над 80 концерта в Европа, а името им стои редом до The KVB, Zù, Zola Jesus, Civil Civic и много други. Последното издание на Kill Your Boyfriend, което също ще чуем на концерта, е сингълът Ulrich от 1 декември, 2017 година, на 7” винил през лейбъла Other Voices Records.

Билетите за концерта са в продажба само на бара в клуб Подлеза и са на цена от 8 лева на предварителна продажба и 10 лева в деня на събитието.

декември 05 2017

Детайли

Date: декември 5, 2017
Time: 20:00
Цена: 8лв.-10лв.
Събитие Tags:, ,
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/2044572982444815/

Място:

Подлеза

бул. Цар Борис |||, Археологически подлез
Пловдив, Bulgaria

+ Google Map