Hospitality Bulgaria / Nu:Tone, Maduk, Krakota, MC Fava & HMSU

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Hospitality Bulgaria / Nu:Tone, Maduk, Krakota, MC Fava & HMSU

H.M.S.U. и Hospital Records представят HOSPITALITY България

Най-популярната лейбъл вечер се завръща у нас за своето първо клубно избухване.

H.M.S.U. и Hospital Records отново ще обединят усилия, за да представят пред българската публика някои от най-качествените артисти на британския лейбъл. Този път на родна земя ще можем да чуем ексклузивно 4 артисти, като за трима от тях това ще бъде първо гостуване в България.

Дебют ще направят мега хитовият холандец Maduk, талантливият англичанин Krakota и немският вокалист MC Fava. Опасната компания завършва легендарният британец Nu:Тone, за който това ще бъде второ участие у нас. От българска страна участие ще вземат един от най-динамично развиващите се проекти – High Roll, както и останалите H.M.S.U. резиденти EXo и Targy.

Желанието на Hospitality беше този път да се реализира клубна вечер, на която да се представят някои от новите имена на лейбъла, и след внимателен избор организаторите се спряха на една от най-силните и утвърдени локации в София – club Terminal 1. За да бъде на всички посетители максимално комфортно, капацитетът на събитието ще бъде ограничен, a в продажба са пуснати 550 билета.

В момента има останали само 50 билета на цена от 30 лева и всеки един желаещ може да ги закупи от разпространителната мрежа на www.eventim.bg

април 01 2017

Детайли

Начало: април 1, 2017 @ 22:00
Край: април 2, 2017 @ 06:00
Цена: 20лв. – 30лв.
Събитие Tags:,
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1056140827831346/

Място:

Club Terminal 1

Angel Kanchev 1
Sofia, Bulgaria

+ Google Map

Phone:

088 921 9001

Visit Venue Website