HMSU presents: Broken Balkanz Festival 2017

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

HMSU presents: Broken Balkanz Festival 2017

Broken Balkanz е най-дълго провежданият музикален фестивал на открито в България и е първият такъв в региона, посветен на дръм енд бейс, джънгъл и дъб музика.

Най-старият музикален фестивал на Балканите Broken Balkanz наближава, а организаторите и тази година са се постарали да се погрижат за доброто прекарване на посетителите. Две сцени и програма с много съпътстващи занимания ще допълнят програмата на феста, който тази година ще се проведе на 21 и 22 юли 2017 на Стамболова поляна, над Златните мостове (Морените) в ДПП “Витоша”.

Програмата на главна сцена е готова и може да бъде проследена тук. А освен главна сцена, тази година ще има и втора – горска сцена, музикално подбрана от дъбарите от MIRIZMA.

  • главната сцена ще е озвучена от 18:00 в петък до 09:00 в събота
  • горската сцена пред самата хижа момина скала – в събота от 09:00 до 18:00
  • и отново главната – с музика в от 18:00 в събота до 10:00 в неделя

По този начин събитието се превръща в същински нонстоп 48-часов музикален маратон, разпределен в две сцени.  За звук на двете сцени е подсигурена първокласна Funktion-One система, която е фаворит на мнозина световни светила от сферата на електронната музика. Така че не се и съмнявайте, че си заслужава да дойдете на фестивала и да чуете уникалните миксове на джиджеите с точно този звук!

И тази година се проведе любителско състезание за миксове, в което взеха участие дузина изгряващи таланти. Победителят е с псевдоним The Dark One и печели отварящия час в петъчната програма. Сетовете на всички участвали могат да се чуят тук.

За допълнителен релакс около дневната сцена ще бъде разположена хамачена градина и надуваеми матраци, а за тези, които смятат, че са добре балансирани, ще има и ленти за ходене (т.нар. слаклинии). Екипажът на арт организация ММУУЗЗАА също ще се включи, този път с чайна, горска библиотека и дискусионни панели в дневната част на съботния ден.

До хижата може да се стигне с автобус 63 и новия 163, които се движат по маршрут от бул. Цар Борис III до Морените, а от там следва 10-минутна разходка в гората до мястото на провеждане. С автомобил може да се достигне до самия вход, покрай който е организиран неохраняем паркинг.

Учатвай като доброволец, запиши се ТУК.

юли 21 2017

Детайли

Начало: юли 21, 2017 @ 18:00
Край: юли 23, 2017 @ 10:00
Цена: 25лв.
Събитие Tags:, ,
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/403484916686319/

Място:

Vitosha Nature Park

Stambolova poliana, near "Momina Skala" Rest House
Sofia, България

+ Google Map