HippieLandia Festival 2017

Зарежда Събития

На 23 юни Паркът на Летище София ще е арена на HippieLandia Festival, събирайки всички слънчеви  хора, жадни за фестивални преживявания!

Магнетичният музикант Dub FX, безпорен любимец на българската публика е първият артист, който се включва във второто издание на фестивална HippieLandia, представяйки последния си, четвърти албум “Thinking Clear”, който излезе на бял свят през месец август 2016!

Бенджамин Станфорд, известен под псевдонима си Dub FX (виж интервю тук), е един от най-ярките представители на световната алтернативна музикална сцена. Роден в Мелбърн, Австралия, свръх талантливият DUB FX стартира кариерата си като уличен артист и скоростно се превръща в същинско вдъхновение за безброй музиканти и фенове. Покорява света с характерната си loop station техника, с която създава музика изцяло от собствените си глас  и тяло, представяйки неповторима палитра от гласови и инструментални импровизации върху основа от отличителния си бийтбокс стил.

За Dub FX музиката съществува, за да предава послание, а неговото е изразено в последния му албум “Thinking Clear”.“So Are You”, “Fake Paradise”, „Thinking Clear” са само част от култовите композиции, носещи идеята за мир, свобода, хармония и любов, чрез които музикантът се изправя срещу заробването на съзнанието от дигиталната реалност.

Превърнал се в символ на уличната култура и изкуство, Dub FX, ще изпрати публиката на HippieLandia Festival (виж интервю с организатора тук) на едно същинско хипнотично пътешествие сред приказния декор на Парка на Летище София!

Билети:

Билети Ранно Пиле на цена от 33 лв. само в Магазин Яко /ул. Граф Игнатиев 43 – в безистена до Subway на Попа/

Онлайн Билети от 35 лв. дирекно от http://bit.ly/HippieLandiaFestival

Стандартни Билети от 35 лв. в цяла България в мрежата на Ticketportal.bg и в НДК, ОМВ, НА ТЪМНО, книжарници Booktrading.

юни 23 2017

Детайли

Начало: юни 23 @ 21:00
Край: юни 24 @ 10:00
Цена: 33лв.-35лв.
Събитие Tags:, ,
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1850649981860850/

Място:

Парк летище София

1528 София
София, България

+ Google Map