FSB 7/10/2017 – Arena Armeec

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

FSB 7/10/2017 – Arena Armeec

Повече от впечатляваща обещава да бъде сцената в Арена Армеец, на която тази събота ще излязат легендите FSB за своя юбилеен концерт. Мащабна конструкция с над 300 осветителни тела, високотехнологични LED екрани и огромен подиум са само част от уникалната продукция. За първи път ще бъде използвана иновативна мултимедия, която ще осигури визуализация от най-висок ниво за феновете на страхотното шоу.

За да подарят на феновете си в най-голямата зала в София незабравимо и единствено по рода си преживяване, музикантите от FSB обявиха, че концертът няма да бъде заснет и излъчен в ТВ ефир. Така магията на една от най-добрите български групи ще остане зад стените на Арена Армеец, специално споделена само с присъстващите в залата. Очаква ни неповторима вечер с вечните класики “След десет години”, “Високо”, “Няма как”, “Не така”, “Обичам те до тук” и още много други.

Шоуто е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор e Moko Solution. Актуална информация можете да намерите тук: FSB 7/10/2017 – Arena Armeec – Official Event.

Още информация за концерта:

Огромен е интересът към предстоящия юбилеен концерт на една от най-великите родни групи FSB, който ще се проведе на 7 октомври в Арена Армеец. Поради тази причина, от днес (16 август) в продажба пуснаха допълнително количество билети за впечатляващото шоу. Пропуските са на цена от 30 лв. и са за секторите на трето ниво, като могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и онлайн на сайта на тикет компанията.

Музиката на FSB обединява поколения българи и това я прави толкова специална и незабравима. Това споделят рок иконите, които ще зарадват многобройните си фенове с юбилеен концерт на 7 октомври в столичната Арена Армеец. Знаменитите музиканти добавят, че срещата с публиката винаги им носи неописуем заряд и нямат търпение да се качат на сцената на най-голямата зала у нас.

FSB е кауза, музиката ни остава в духа на времето и днес”, коментира Румен Бояджиев. От своя страна Иван Лечев добавя, че концертът в Арена Армеец по повод 40 години на сцена е едно от най-вълнуващите и позитивни предизвикателства в кариерата на култовата формация.

Константин Цеков пък признава, че няма търпение да свири отново заедно с басиста и един от основателите на FSB Александър Бахаров,  който се завръща у нас от Германия специално за грандиозния концерт.

Шоуто на FSB е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор e Moko Solution. Актуална информация за шоуто можете да намерите тук: FSB 7/10/2017 – Arena Armeec – Official Event.

Събитието се организира с подкрепата на Министерство на културата.

октомври 07 2017

Място:

Зала Арена Армеец

бул. Асен Йорданов 1
София, 1113 Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website