ELA – The Act of Sharing Vol. 1 – Desy & Peter Online Live

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

ELA – The Act of Sharing Vol. 1 – Desy & Peter Online Live

Ние от ЕЛА мислихме дълго как бихме могли да бъдем полезни в ситуацията, в която всички се намираме. Силното ни желание да подкрепим хората, занимаващи се с изкуство, които в този момент не могат да бъдат на сцена, роди идеята за THE ACT OF SHARING – кампания, в която делим прихода от всичките ни продажби за определен период с избрани артисти. Така създаваме win-win ситуация, в която ти, купувайки си нещо наистина хубаво, знаеш, че ще дадеш парите си на локален производител и едновременно ще платиш, за да задоволиш сетивата си, както е редно.

И така, започваме THE ACT OF SHARING Vol. 1 с онлайн лайв на DESY&The Shiny Stockings / Desy и Peter Georgiev Music – Пешо Китарата, който ще се случи на 5 май. Едва ли тази любима комбинация от красивия глас на Деси и мелодиите от червената джаз китара на Петър ти е непозната. Обещаваме, че няма да е обикновено и ще е повече от amazing, както за слушане, така и за гледане. На теб оставаме задачата да се заредиш с вино и да се насладиш на музиката.
❗❗❗ *50% от всички продажби в периода 14 април до 5 май ще са дарение за живото изпълнение на Деси и Петър. ❗❗❗

Ще сме супер щастливи, ако идеята ни бъде припозната и от други като нас и ще продължим, докато е необходимо. Отворени сме за всякакви идеи и предложения, които можете да споделяте на лични съобщения на страницата ни.

май 05 2020

Детайли

Date: май 5
Time: 19:00 - 21:00
Събитие Tags:, ,
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1443922305778711/

Място:

Facebook

https://www.facebook.com/events/563776200917573/
София, Bulgaria
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!