DARK Tranquillity, Miracle Flair, 5Rand / Sofia / 20 April 2018

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

DARK Tranquillity, Miracle Flair, 5Rand / Sofia / 20 April 2018

Италианската индъстриъл банда 5RAND ще открият концерта на DARK TRANQUILLITY, който ще се състои от 19:00 часа на 20 април 2018  година в столичния клуб Mixtape5. Както знаете събитието е част от световното турне по представяне на последната творба на групата озаглавена „ATOMA”, а втори на сцената ще видим швейцарската група MIRACLE FLAIR.

DARK TRANQUILLITY са от основателите на така наречената Гьотеборгска метъл сцена и не е случайно, че ще видим на сцената дългогодишния член на ARCH ENEMY и по-млад брат на Michael Amott (ARCH ENEMY, EX-CARCASS) – Christopher Amott.

5RAND и MIRACLE FLAIR са групи с женски вокали и модерно звучене в своите стилове.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои обявяването на допълнителна информация!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

ОЩЕ НОВИНИ ЗА СЪБИТИЕТО:

Концертът на DARK TRANQUILLITY е следващата седмица!

Както знаете концерта на DARK TRANQUILLITY и Miracle Flair ще се състои в петък на 20 април от 19:00 часа.Мястото е столичния клуб Mixtape5. Както знаете събитието е част от световното турне по представяне на последната творба на групата озаглавена „ATOMA”.

Вижте ТУК видео обръщението от вокала на групата Mikael Stanne (ex- HAMMERFALL).

Билетите се продават в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Първите билети на цена от 40 лева свършиха отдавна. В момента и до деня на събитието те се продават по 45 лева. В случай на останали места, в деня на шоуто и на място в клуба входа ще е 50 лв.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои обявяването на още една група и допълнителна информация!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

DARK TRANQUILLITY се завръщат за нов концерт у нас!

BGTSC представя: концерта на DARK TRANQUILLITY, който ще се състои от 19:00 часа на 20 април 2018  година в столичния клуб Mixtape 5. Събитието е част от световното турне по представянета на последниата творба на групата озаглавена „ATOMA”.

Швейцарската група MIRACLE FLAIR ще открият концерта на DARK TRANQUILLITY.

Билетите ще са в продажба от утре, 21 декември, 10:00 часа онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Първите 40 билета ще са на цена от 40 лева, а следващите и до деня на събитието ще се продават по 45 лева. В случай на останали места, в деня на шоуто и на място в клуба входа ще е 50 лв.

 

април 20 2018

Детайли

Date: април 20, 2018
Time: 19:00 - 23:00
Цена: 40лв. – 50лв.
Събитие Tags:
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1990136784645148/

Място:

“Mixtape 5”

Bulgaria Blvd. 1, underpass “Gallery”
Sofia, 1142 Bulgaria

+ Google Map