Bourbon Street & Musicoholic at Club VOID

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Bourbon Street & Musicoholic at Club VOID

Малко преди края на клубния сезон във VOID забиват Bourbon Street & Musicoholic на 24-ти юни, събота.

Bourbon Street е rock’n roll трио от Пловдив. Бандата е създадена в края на 2013 година с непроменлив състав – Никола Nixon Джоков – китара и вокал; Радослав Паунов – бас; Велко Илиев – барабани.
Групата е микс от интереси и стилове, може би защото всеки един е свирил и свири в доста групи (P.I.F.,Colapso, Gabana, Automatic Flowers, Нещо Цветно, Pornographic Monster, Mss Elly & The Orchestra и др.).
Репертоатър им се състои основно от авторска музика, поп-рок на български език. Bourbon Street записват няколко паечета, от които „Различен“ и „Майка ти“ започват да звучат редовно в ефира на рок радио Z- Rock и други радиостанции, а песента „Танго“ е номинирана като една от песните финалист на фестивала “Златният Орфей“ 2015.
Bourbon Street издаде дебютен албум през Октомври 2016 , както и снима клип на песента „Танго“, която е и първи сингъл от албума.

––-

Musicoholic също са трима – Иван Гатев (Контрол, ЛокМаруху, екс. Saltriver) – вокал и бас; Матей Христосков (Viperfish, Nacbuctu, One Soul, Innerglow) – ударни и вокали;
Петър Иванов (екс. Saltriver) – китара.
Групата е почти на две години, в които музикантите наблягат повече на работа по песни и записи за сметка на свирене на живо. Две песни вече могат да се намерят в интернет пространството – „Dying Mode“ и „High“, a нови четири се миксират в момента. Най-общо стилът може да се определи като малко алтърнатив и малко стоунър в рокендрол обвивка. Musicoholic обичат да експериментират с ефекти и звукът им трудно може да се сбърка.

Отваряме вратите в 21:00 часа.
Входът е 7 лева.