Балканско Гуча парти: Хайдушка среща с LIVE оркестър и хорце!

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Балканско Гуча парти: Хайдушка среща с LIVE оркестър и хорце!

Вечна слава, здраве и любов за всички приятели на балканската лудост и радост!

Въпреки че беше люта зима, добрата новина е, че тя отново отлетя неусетно и идва време пролетта да кацне на нашето рамо.

Тази новина ни кара да се усмихваме широко и ни напомня, че е време да открием сезона с първото за годината издание на Балканско ,,Гуча“ парти – ,,Хайдушка Среща“.

На 3-ти Март в клуб „Maze“ ще се съберем старите хъшове от бугарско, сръбско, влашко, македонско, та чак из босненско и херцеговинско и ще седнем на една маса за да отпразнуваме заедно денят на Свободата, под звуците на най-яката духова и пънк-рок-ска музика от Балканите.

По утвърдена балканска традиция се гответе за следния сценарий:

✴ Няколко луди ди-джеи ще ни скъсат цървулките от танци с най-доброто от света на балканската духова и пънк-рок-ска музика. Ще се вмурнем дълбоко из музикалните дебри на братска Сърбия, Македония, Румъния, Босня и Херцеговина, Черна Гора, Гърция и разбира се – България.

✴ Ще имате възможността да се насладите на една зашеметяваща симбиоза между най-веселите традиционни и съвременни балкански ритми, която ще помните за дълго.

✴ Балканският духов оркестър, съставен от изкустни виртуози на музикалния инструмент, ще свири от сърце и душа за веселата публика, като така ще ни помогне да се отдадем напълно на чистата и неподправена емоция на балканската радост.

✴ Български народен танцов ансамбъл ще ни подлъже, за да се хванем с него на голямо хайдушко хорце, като така отдадем нужната любов и уважение към хиледолетните български традиции. Защото българското трябва да се помни и не трябва да се забравя!

✴ Както винаги, така и този път ще разиграем весели игри със щедри награди от нашите любезни партньори – ,,ОЛИНЕЗА“ и сръбски ресторант ,,КОТИЛОТО“.

Очакваме балканската лудост да се разгънре в своя пълен блясък, така че събирайте четата и напред към Гуча!

Вижте също и:

март 03 2017

Детайли

Начало: март 3, 2017 @ 21:00
Край: март 4, 2017 @ 05:00
Събитие Tags:
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1009927945775686/?active_tab=discussion

Място:

maze

Ул. Христо Белчев 1
София, България

+ Google Map

Visit Venue Website