Балканска Гуча Коледна Забава

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Балканска Гуча Коледна Забава

Вечна слава, здраве и любов за всички приятели на балканската лудост и радост! В навечерието на ледената зима, имаме радостта да ви споделим горещата новина, че предстои следващото по ред, скандално издание на Балканско Гуча Парти – ,,Балканска Коледа’’! Три дни преди да се качи на шейната, стария белобрад дядо ще се отбие през клуб ,,MAZE’’, за да подари тонове златни тромпети на своите любими балканци и зареди батериите за предстоящото си световно турне.

По деликатесна балканска рецепта се гответе за следния сценарий:

✴ Няколко луди ди-джеи ще ни скъсат пантофките от танци с най-доброто от света на балканската духова и пънк-рок-ска музика. Очаквайте най-страшни включвания от музикалните дебри на България,Сърбия, Румъния, Гърция, Македония, Черна Гора, Босня и Херцеговина, Северен Китай, Мадагаскар и Атлантидa!

✴ Ще имате възможността да се насладите на зашеметяваща симбиоза между най-веселите традиционни и съвременни балкански ритми, която ще носите в сърцето си за дълго!

✴ Балкански духов оркестър съставен от исполини на музикалния инструмент, ще свири от сърце и душа за веселата публика, помагайки ни да се отдадем напълно на чистата и неподправена емоция на балканската радост.

✴ Български народен танцов ансамбъл ще ни хване за ръка и ще ни поведе на голямо коледно хорце, като така ще отдадем нужната любов и уважение към и хилядолетните български традици и предстоящите празници. Българското трябва да се помни и да не се забравя!

Очакваме балканската лудост да се разгърне в пълен блясък, така че за най-добре оставете съботата си свободна за почивка! Вход – 5 лв. Посрещаме с безплатна ракийка и мезе 🙂

Вижте също и:

декември 22 2017

Детайли

Date: декември 22, 2017
Time: 20:00
Цена: 5лв.
Събитие Tags:
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/130759960930919/

Място:

Club MAZE

Христо Белчев 1
Sofia, Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website