Back To The Unity Vol.8 – Winter Panic

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Back To The Unity Vol.8 – Winter Panic

Тази година започва много силно за хип хоп сцената в България. След няколко ударни партита от началото на януари в края му идва моментът за кулминацията – Back To The Unity. Една платформа, която събира в себе си есенцията на българската хип хоп сцена. Събитието ще се проведе в столичния клуб Mixtape 5, който за пореден път ще опита да побере множеството запалени фенове.

Това ще бъде осмото издание на Back To The Unity, като всяко следващо набира все повече скорост. Неслучайно си печели славата на едно от най-големите меропроприятия за хип хоп в България. Традиционно това се превръща в мястото, където артистите се обединяват – за качествена и неопетнена българска музика.

За пореден път на една сцена ще се качат както утвърдени имена в жанра, така и обещаващи млади таланти. Това са Нокаут, X-Team, F.O., Stick Insect, Atila, 5 o’clock, Keranov & Jay, Feel, Secta, Splitkid, Homelesz, DIS, Logo5, So Called Crew, Sistah/187, DJ Akasha, Ума и Дума, F-act & vWhy, DJ Unkle Billy, МС Нема & Chibook, Mish Mash.

Организаторите обещават, че това далеч не е всичко, а предстоят още изненади. Информацията се обновява ежедневно на страницата на събитието във facebook.

Денят е петък, 27 януари, а вратите отварят точно в 21:00 часа. Билетите вече са на касите на Ticketlogic и чакат своите щастливи притежатели. Можете да се сдобиете с тях и на телефон 0887 333 112.

И спомени от Back To The Unity Vol.7:

Вижте също и:

януари 27 2017

Детайли

Начало: януари 27, 2017 @ 21:00
Край: януари 28, 2017 @ 02:30
Събитие Tags:
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/246455942459092/

Място:

Mixtape5

пл. България 1
Sofia, 1414 Bulgaria

+ Google Map

Visit Venue Website