Animacionerite Live at Club Terminal 1 – 15 May 2019

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

Animacionerite Live at Club Terminal 1 – 15 May 2019

АНИМАЦИОНЕРИТЕ се завръщат на сцена с концерт в столичния клуб Терминал 1 на 15 май, тази сряда. Специални гости на събитие са Les Animaux Sauvages. Вратите на клуба отварят в 21:00 ч., а концертната част стартира в 22:00 ч. Селекцията на музика преди и след живите изпълнения е поверена на Мартин Михайлов.

АНИМАЦИОНЕРИТЕ са от основателите на „Жълта музика“ и през годините се утвърждават като една от най-отличителните формации у нас. Нетрадиционните и култови текстове са тяхна емблема. В състава на бандата влизат титулярните Георги Згуров-Гурко (вокали), Николай БекриевЗаека (китара), Цветан Методиев (синтезатори), както и Росен Ватев (барабани) и Петко Славов (бас).
Последната поява на групата е през 2016-та година, когато представят едноименния си албум „Animacionerite”, което прави редките им срещи с феновете изключително ценни.

Les Animaux Sauvages е проект на Насо Русков и Иво Стоядинов-Чарли от Babyface Clan и Сибила Серафим. Съвсем скоро те пуснаха и ново парче „Neon Makes Me Happy”. Насо Русков ще се качи на сцената и като гост-вокалист заедно с Анимационерите в изпълнение на „Костюми в стаята на славата“.


Билети за концерта на се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 20 лв. на предварителна продажба и 25 лв. на самата дата и на място в клуба.
Организаторите напомнят, че всеки, закупил билет за отпадналия концерт на Gravity Co.
на 03.04.2019 г. в клуб Терминал 1, ще може да присъства на 15.05.2019 г. без нужда от презаверка на билета.

Каси: щандовете на Eventim на ул. “6-ти септември”, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, интересът към този момент е силен, поради което се препоръчва се предварителното им закупуване!

Събитието се осъществява с любезната подкрепа на Туборг.

Още новини за събитието

Анимационерите – веднъж на високосна!

2019-а не е точно високосна година, но Анимационерите се появяват достатъчно рядко, за да не звучим като лъжливото овчарче. Което пък автоматично означава, че не трябва да пропускаме. Звучи като търговски трик… и е точно такъв, но цикълът на появяване на едни от основателите на „Жълта музика“ е притеснително дълъг. Последната активност на групата беше през високосната 2016-а. Тогава те представиха третия си албум “Animacionerite” и се стопиха… почти като китарите на Данчо.

Една от най-ексцентричните групи на българската музикална сцена ще зарадва феновете си с концерт. На 15 май, от 22:00 часа, в клуб Терминал 1, на сцената ще излязат Георги Згуров – Гурко (вокали), Николай Бекриев – Заека (китара), Цветан Методиев (синтезатори), Росен Ватев (барабани), Петко Славов (бас).

Изненади и специални гости няма да има, ако не броим появяването на Насо Русков в парчето „Костюми в стаята на славата“, посветено на самия него. Факт, който Насо, предполагаме, че ще научи от това прес инфо.

Съвсем закономерно, специални гости на концерта са Les Animaux Sauvages.

Все още може да намерите билети в партньорската мрeжа на Eventim.

май 15 2019

Детайли

Date: май 15
Time: 22:00
Цена: 20лв. – 25лв.
Събитие Tags:
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/747629618971270/

Място:

Club Terminal 1

Angel Kanchev 1
Sofia, Bulgaria

+ Google Map

Phone:

088 921 9001

Visit Venue Website