31.03. Duel Of The Iron Mic (Freestyle Battles) Part 2 at Five High

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

31.03. Duel Of The Iron Mic (Freestyle Battles) Part 2 at Five High

Йо йо, хип хоп фенове,

ето, че се задава и поредната РАП БИТКА!

DUEL OF THE IRON MIC. FREESTYLE BATTLES PART 2.

…wait. WHAT? Рап битка? FREESTYLE BATTLES? Я пак…?“

ХА-ХА-ХА! Със сигурност сте чували за Фрийстайл батъли и знаете за какво става дума… Но нека, все пак, да вкараме малко суха теория преди да видим наистина за какво иде реч в края на този месец.

Фрийстайл битките са един от най-впечатляващите и ефектни типове състезания в ХИП ХОП-а. Не случайно събития от този тип събират огромно количество публика и генерират голям интерес в социалните мрежи. Няма как зрителите да останат безразлични пред умението на млади хора да използват думите и сякаш магически да ги подреждат в рими и стихове, използвайки пълна импровизация. Те не просто римуват, те се състезават – дуелирайки се с думите. Тук ръстът и силата не са от значение  – печели по-умният, по-добрият оратор, МС-то с повече харизма. Естествено публиката винаги реагира на хитрите закачки между участниците и подкрепя с пълно гърло своя любимец, което превръща състезанието в истинска битка на вербални гладиатори.

България има традиции в организирането на събития от този тип повече от десет години. Интересът е голям и събитията събират стотици фенове на ХИП ХОП-а, за да станат свидетели на поредните битки. Популярността е толкова голяма, че често шампиони от фрийстайл битки в последствие набират голяма известност с музиката си и се превръщат в любимци на новото поколение.“

Сега да се върнем към предстоящото зрелище…

Участниците в DUEL OF THE IRON MIC ще премерят сили в класически 4 рунда:

  • 1 Рунд: 1 vs 1 батъл с рунд от 40 секунди.
  • 2 Рунд: 1 vs 1 батъл с рунд от 60 секунди.
  • 3 Рунд: фрийстайл по зададена тема, която всеки участник ще изтегли. Рунд от 60 секунди.
  • 4 Рунд Финал : 1 vs 1 батъл с рунд от 90 секунди. Печели този с 2 победи от 3 рунда.

Уменията, на които ще се обърне внимание са вербални битки, умение за импровизация по зададена тема и контакт с публиката.

Стигнахме и до един доста ключов момент – ЖУРИТО. Този път организаторите са селектирали доказани изпълнители от три поколения. Момчета с истински фрийстайл опит зад гърба си. Това са СЕНСЕЙ, АТИЛА И ИМЕРА.

А водещ на събитието ще е ИЛЬО. Това е човекът зад 50 СТОТИНКИ. Човекът, който през последните 10 години отразява най-адекватно родната хип хоп културата и е неизменна част от нея…

Вижте също и:

март 31 2017

Детайли

Начало: март 31, 2017 @ 21:00
Край: април 1, 2017 @ 04:00
Цена: 5лв.
Събитие Tags:
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/1644430245863200/

Място:

Five High skatepark

ul. "Vladayska Reka" 4
София, България

+ Google Map

Phone:

088 640 6486

Visit Venue Website