18 years HMSU : Viper:live & Critical Sound

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

18 years HMSU : Viper:live & Critical Sound

 

След стотици партита и гости, H.M.S.U. уверено продължава напред с рожден ден и програма за 2017

Hard Music and Sounds United кани своите приятели и всички дръм и басс фенове на парти за отбелязване на 18 години от началото на дейността на родното музикално движение. По случай годишнината се организира събитие в две зали в комплекса на студио “Орфей”, което ще представи някои от най-актуалните гости на музикални лейбъли за drum and bass, получили световно признание.

За партито е ангажирана и първокачествената аудио-система Funktion-One, препоръчвана от мнозина представители на световния клубен елит. Нейните възможности ще бъдат проверени паралелно в две зали, едната с участието на артисти от екипа на Critical Music, а другата – на Viper Recordings.

В програмата на Critical ще слушаме сетове от супер актуалния продуцент Mefjus, който вече се представи подобаващо по време на летния фестивал на H.M.S.U. С нетърпение се очаква участието на музикалния гений Current Value. За първи път в София ще имаме удоволствие да чуем и самия Kasra – основател на Critical и добре утвърден на световната сцена с първокласната си продукция.

В залата с артисти на Viper ще чуем хитовите Brookes Brothers, които поръсват с настроение “палави ликуид ролери”. Артистът с псевдоним Cyantific през годините беше част от най-големите лейбъли, а сега издава ексклузивно за английския Viper. В тази зала ще можем да се насладим и на сета на един от най-актуалните продуценти – InsideInfo.

През годините H.M.S.U. безспорно се отличава с качествен подбор на гости за своите партита. Те винаги са сред най-актуалните или изгряващи имена на световната сцена. Нещо повече – за времето на своето съществуване организацията е била домакин на над 400 гости от световната сцена и почти всички родни ди джеи. По такъв начин екипът постига стабилност във времето с инициатива за представяне на винаги актуален дръм и басс звук. В комбинация с разнообразие от локации на провежданите събития и първокласни звукови системи, предлаганото от H.M.S.U. ниво на продукция се е превърнало в модел за родната сцена.

От страна на H.M.S.U. в програмата ще се включат Ogonek, Konspirator & Mocks с проекта High Roll, Targy, acidtrip и EXo със Salmon Flow. Специален гост ще бъде и родната гордост на световната дръм и басс сцена – L 33. За визуалните инсталации по време на събитието ще се погрижат визионерите от Elektrick.me.

Билети могат да бъдат закупени на цена от 25 лв., а в деня на събитието – на 30 лв. Всички промо ценови категории бяха изчерпани още преди началото на 2017. в мрежата на EVENTIM.bg и избрани магазини.

image18 YEARS HMSU
https://www.facebook.com/hmsuorg/

===

> CRITICAL SOUND:
Critical Music showcase
https://www.facebook.com/criticalmusicdnb/
http://www.criticalmusic.com/

MEFJUS (Austria)
/Critical Music, Neosignal, Virus/
https://www.facebook.com/mefjus/
https://soundcloud.com/mefjus

CURRENT VALUE (Germany)
/Critical Music, Blackout, Invisible/
https://www.facebook.com/currentvalue/
https://www.youtube.com/CurrentValueMusic

KASRA (UK)
/Critical Music/
https://www.facebook.com/kasracriticalmusic/
http://www.criticalmusic.com/

===

> VIPER LIVE:
Viper Recordings showcase
https://www.viperrecordings.co.uk/
https://www.facebook.com/viperrecordings
https://www.youtube.com/ViperChannel

BROOKES BROTHERS (UK)
/Viper Recordings/
https://www.facebook.com/brookesbrothers/
https://twitter.com/brookesbrothers

CYANTIFIC (UK)
/Viper Recordings/
http://www.cyantific.co.uk/
https://www.facebook.com/cyantific/
https://soundcloud.com/cyantific/

INSIDEINFO (UK)
/Viper Recordings/
https://www.facebook.com/insideinfomusic/
https://soundcloud.com/insideinfo

===

> HMSU crew:
https://www.facebook.com/hmsuorg/

ACIDTRIP (HMSU)
https://www.facebook.com/acidtrip.hmsu/

TARGY (HMSU, MMUUZZAA)
https://www.facebook.com/targyhmsu/

януари 21 2017

Детайли

Начало: януари 21, 2017 @ 22:00
Край: януари 22, 2017 @ 06:00
Събитие Tags:

Място:

Студио Орфей

Samokov 60
Sofia, Bulgaria

+ Google Map