ФАЗА. x СОФИЯ | Helena Hauff x KiNK

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.

ФАЗА. x СОФИЯ | Helena Hauff x KiNK

Helena Hauff x KiNK – Коледните празници тази година ще са по-специални за почитателите на интересната и качествена танцувална музика.

На 21 декември две софийски крюта (Фаза и София) обединяват силите си, за да осъществят едно безкомпромисно събитие в две зали и с подчертан акцент към ъндърграунда.

Големи артисти в интимни пространства, с удобен за танци под – нещо, което не се случва всеки ден. Заложено е на ограниченият капацитет, с директна препратка към тъмните запотени подземия, в които тази музика намира естествената си среда.
За да допълним картината, внимателно е подбран лайнъп от най-доброто от местната сцена и комбинирано с утвърдените имена на световните артисти Helena Hauff и KiNK.

▼ Room2:
Helena Hauff е немската техно звезда, идваща от Хамбург със своят неподправен звук. С пънкарски подход тя умело центруфугира електро, acid, EBM и техно. Често саундистемите под неин контрол се извиват под обскурни звуци, които дори запалени фенове трудно разплитат. Като артист и диджей тя пътува и свири на едни от най-внимателно селектираните събития като Dekmantel и издава за лейбъли от Ninja Tune до L.I.E.S.
Хелена ще бъде подкрепена в ROOM_2 от още две дами, открояващи се със своя широкоскроен вкус – Laylla Dane и Снежана.
Г-ца Дейн е базирана в Берлин, но с дълбок софийски музикален корен. С нея ще започнем пътешествието си, минавайки през неочаквани ъгли на танцувалната музика.
Другият еклектичен селектор за вечерта – Снежана – има за цел да ни изпрати подобаващо и сме убедени, че ще бъде грандиозно – както само тя умее.

▼ Room1:
KiNK (Страхил Велчев) е софийският герой на техното, който трудно се нуждае от въведение не само тук, но и на повечето денсфлори по света.
Всяка Коледа от повече от 15 години, с локалното си крю porno bpm, той прави тайни рейвове за най-близките си приятели и фенове. За това събитие в ROOM_1, KiNK оглавява по-широка бойна група местни артисти под името „София“. В най-различни и свободни комбинации те ще диджействат и жонглират на живо с дръм машини и синтезатори през цялата нощ.
Традицията повелява пълната липса на правила и его – единствената цел е да се забавляваме.
В ROOM_1 ще чуем още: Recidivist x RaredubKEi x SuB, L E S N I K (live) x DJ HITACHI (live)
—–

Локацията е със строго ограничен капацитет.
Единствено предварително закупен билет гарантира достъп.

▼ Room1: СОФИЯ
•∆ KiNK x kirilik [ live ]
•∆ L E S N I K x DJ HITACHI [ live ]
•∆ Raredub x Recidivist
•∆ KEi x SuB

▼ Room2: ФАЗА.
•∆ Helena Hauff [ Werkdiscs, Ninja Tune ]
•∆ Laylla Dane
•∆ Snezhana

▬ LIMITED PRESALE TICKETS : 30 BGN
Online tickets: until 10th.December
(ePay, Visa & Mastercard)
Магазин на Тъмно, Office 1 Superstore, Книжарница Booktrading и Fastpay, bilet.bg.

 

декември 21 2018

Детайли

Date: декември 21, 2018
Time: 23:00
Цена: 30лв. – 35лв.
Събитие Tags:, ,
Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/515882865561526/

Място:

НДК

пл. България 1
София, Bulgaria

+ Google Map

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!