ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРИЯТЕЛИ? Спечели двойна покана за спектакъла от ONE DANCE WEEK 2016!

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРИЯТЕЛИ? Спечели двойна покана за спектакъла от ONE DANCE WEEK 2016!

ONE DANCE WEEK 2016 тропа с изящни крака на вратата на Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив. А DJambore.com иска да се впуснеш в аналоговата афера с ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРИЯТЕЛИ? и да си спечелиш двойна покана за спектакъла, който ще се проведе на 13 октомври.

Как мога да спечеля?

Харесай DJambore.com във Фейсбук, абонирай се за нюзлетъра ни като кликнеш тук и ни изпрати имейл на all@DJambore.com с  трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com и се е абонирал за нюзлетъра ни, трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с контактите си.

Какво печеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една двойна покана за спектакъла ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПРИЯТЕЛИ?, който e част от програмата на ONE DANCE WEEK 2016 и ще се изтанцува на 13.10.2016.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившите обявяваме на страницата ни във Фейсбук и под тази публикация на 07.10.2016 г.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на поканите.

Период на играта: 27.09 – 07.10.2016 г.

За One Dance Week 2016:

Пълната програмата на One Dance Week 2016 можете да намерите ТУК: http://onedanceweek.com/program/

И тази година организаторите правят специален подарък на почитателите на съвременен танц и пърформанс. За всички фенове на това прекрасно изкуство, а и за всеки любопитен да се запознае с неговото вълшебство, в мрежата на Eventim е пуснат в продажба фестивалeн пас на промо цена от 45 лв. Притежателите му могат да  посетят осем представления, включени в програмата на ONE DANCE WEEK. Фестивалният пас важи за първото представяне на тайванския дигитален спектакъл ВТОРО ТЯЛО от 16:00 ч. на 22 октомври.

В програмата на ONE DANCE WEEK са включени и три танцови работилници, насочени към напреднали танцьори и професионалисти, актьори, изпълнители от сферата на цирка и физическия театър. На 8-ми октомври ще се проведе майсторски клас с компания Stephen Petronio, въвеждащ участниците в неповторимата техника на Петронио и демонстрираща как да установят мускулна и скелетна връзка със своята уникална физикалност.