Do it like a dude – в Армеец с Jessie J

Jessie J

Do it like a dude – в Армеец с Jessie J

Световноизвестната поп-звезда Jessie J, която е член на журито в шоуто The Voice UK, зарадва феновете си в дъждовната събота вечер на 29 юни в София. Концертът събра млади и стари в столичната зала Арена Армеец и беше подгряван от местните групи Бобо ен Дъ Генг, Графа и Михаела Филева.

Неестествен беше подборът на подгряващите звезди, но това не попречи на хилядите фенове да скандират името на любимата си изпълнителка и да развяват плакати и постери с послания от хитовите ѝ песни. След скандирания на името на изпълнителката и шеговития въпрос на Бобо „Jessie къде си?“, тя взриви сцената около 21 часа с хита си „Price tag” и доказа, че не всичко е наистина за пари и заслужава обичта на феновете си в България. В залата звучаха още песни от дебютния ѝ албум „Who You Are“, както и кавъри на Аеросмит  „I Don’t Want to Miss a Thing” и на Марая Кери „Emotions”.

В паузите между песните Jessie J отправяше много лични послания към феновете си, като по време на изпълнението на песента „ Do It Like a Dude” тя помоли един от най-верните си фенове за неговата шапка и изпълни остатъка не песента с нея. За награда младежът получи шапката си обратно с автентичен автограф от певицата.

По време на концерта Jessie призова своя бодигард на сцената, който имаше рожден ден в деня на концерта и заедно с феновете си изпя „Happy Birthday”. Jessie J призова на сцената и бандата си, без която, както самата изпълнителка се изрази „тези концерти и музиката ми не би могла да достига до вас“.

След близо час и половина от свръх доза енергия и готини поп парчета Jessie J каза „довиждане“ на своите фенове, които се разотидоха под летния софийски дъжд.

Доволни и волни като Jessie J.

Jessie J – Do It Like A Dude (Explicit)

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=pOf3kYtwASo]