DJordjano в ексклузивно коледно интервю за DJambore.com

Djordjano

DJordjano в ексклузивно коледно интервю за DJambore.com

Обичаме да раздаваме подаръци. За Коледа предлагаме ексклузивно интервю, опаковано в синя панделка, с нашия наполовина адаш – DJordjano. Поразпитахме го с огромно любопитство и трепет за новия му хит Christmas, за идолите и за причинно-следствените връзки в музиката му.

DJambore.com: Отдавна искаме интервю с теб първо, защото си ни много интересен и второ, защото и ние залагаме на „DJ”-то в името. Сега имаме и конкретен предпразничен повод – новото ти парче, което вече стана хит – Christmas. Разкажи ни повече за него. Каква беше идеята за текста и клипа?

DJordjano: Идеята е, че всички по света се събират със семейството си или с най-близките приятели. Има радост на този празник. Клипът е продължение на празничния дух, а текстът е приятно закачлив…

DJambore.com: Защо си забранил коментарите под клипа на Christmas в youtube.com?

DJordjano: На всяка песен съм забранил коментарите, но бях решил да ги отключа, за да видя дали хората виждат положителните неща в клиповете, които правя. Доста хора ме харесват, но има и доста, които пишат коментари, на които ми казват какво да правя. Никой не може да ми казва какво да правя!!!

DJambore.com: Колко парчета имаш общо? Имаш ли си любимо?

DJordjano: Имам над 50 песни, любимата ми песен, както и на много други мои фенове е Going to a Party.

DjordjanoDJambore.com: Що за човек стои зад псевдонима Djordjano. Романтичен ли си?

DJordjano: Казвам се Мирослав. Сещате се защо в интернет съм Djordjano. Предпочитам да пея за любовта, за другите неща си има хора вече…

DJambore.com: Май не се сещаме защо си Djordjano в интернет, но ще разсъждаваме по-късно… В повечето от песните си пееш за нещастна любов. Имал ли си много разочарования, раздели?

DJordjano: Има послание в песните към дадени личности, те знаят…

DJambore.com: Изнасял ли си концерт, имал ли си участия на живо? Какво планираш за вбъдеще?

DJordjano: Все още всичко е само хоби. Не печеля пари от това и не съм зависим от никой. Ако реша да го правя професионално, нивото на клипове и изпълненията може би ще бъде стил Gaga и Madonna …

DJambore.com: Нямаме търпение да се занимаваш с музика професионално! Освен Gaga и Madonna, от кои други изпълнители черпиш вдъхновение?

DJordjano: Enrique Iglesias. Той е моят идол!

DJambore.com: Благодарим ти Djordjano, а сега да заподскачаме голи, боси и да вдигнем шум безкрай с новия ти хит – Christmas.