DJ Gypsy Box: Енергията на тълпата ме опиянява повече от шотове с водка

dj gypsy box

DJ Gypsy Box: Енергията на тълпата ме опиянява повече от шотове с водка

DJ Gypsy Box завихря с музиката си виещи се тълпи, за да ги забавлява. Време е да ни замеря не със сетове, а със няколко ключови думи точно преди превключванията си в club Maze на 22 октомври.

gypsy-boxzloNedei: Легенди се носят за изпълнението ти по време на Zenith Festival… И, както един вярващ в DJambore.com, автор отбеляза “Като си пиян трудно може нещо да те зарадва повече от балкан бийт сета на Gypsy Box от Мексико.” Какво те опиянява докато пускаш?

DJ Gypsy Box: Танцуващите, забавляващите се хора, тяхната енергия ме опиянява като шотове с водка.

(Прихилване). Освен водката и танцуващата тълпа, какво те вдъхновява, какво ти е интересно?

DJ Gypsy Box: Вдъхновявам се от различни фолклорни мотиви по целия свят, но дори музиката да друг стил, ако тя е честна и идва от сърцето, ще ми хареса!

Какво можеш да извадиш от твоята циганска кутия?

DJ Gypsy Box: Ами, всъщност, аз нямам такава кутия… Но имам шапка!

И изскача заек… Къде искаш да си в момента?

gypsybox1DJ Gypsy Box: Зависи… Точно сега мисля, че искам да съм си у дома със семейството си, което не съм виждал от дълго време и да похапвам от мексиканските гозби на мама…

Чувал ли си за Kosta Kostov и неговия Balkan Express? Той е част от лудите в DJambore.com и също експериментира с балкански ритми, най-вече в Кьолн… Познаваш ли други артисти, които разпространяват фолклорни мотиви по целия свят?

DJ Gypsy Box: Харесва ми музиката на българина Kottarashky… Със сигурност, разпространителите на балкански ритми сме много, но в момента се сещам само за него…

А имаш ли любим мексикански изпълнител? Кой е той?

DJ Gypsy Box: Веднага споделям – Chavela Vargas.

Благодаря ти и ще се видим тази събота (22 октомври) в клуб MAZE, за да покажеш какво криеш под шапката… 🙂

This post is also available in: en