Dabbla Time

Dabbla Time

Йо, йооо! Ако случайно сте пропуснали, на 1-ви ноември в София беше популярният английски рапер Dabbla… наистина надявам се да е случайно, защото иначе си пишете черна точка!

Terminal 1 беше разтресен не само от супер откачения Dabbla и DJ Frosty, а и от нашите свежарки – Имера & Бунта, Feel и DJ Bashment.

Това, обаче вече го знаете от facebook събитието. Как беше всъщност? Продължи да четеш, за да разбереш. 🙂

Когато отидох в Терминала след 23:30, лайфът не беше започнал. Никак не ни беше зле в ръцете на Bashment, но чакахме рапЪТ да започне! Първи бяха Имера и Бунта. Момчетата са супер луди и за никого не е изненада, че карат всички да избухнат. Веднага щом излязоха, около сцената се понатрупахме значително. Тук, колкото и да ми се иска, не мога да пропусна колко дразнещо dj-ят пускаше и прекъсваше песните на момчетата… Появи се по едно време и някакво скърцане… O well… „Рискът на живото изпълнение“. Ако просто пропусна тези нещица – беше мега яко! 🙂 Изпълниха няколко песни от Динозаври кадилаци и няколко от самостоятелните на Имера.

След момчетата от 5 O’CLOCK, наред беше Feel. Много готен изпълнител. С интересен flow и добро присъствие… Но какво разбирам аз? Когато момчетата от Петия час слязоха от сцената, ми направи впечатление, че част от публиката също се изпари. Слабо, слабооо… Shame! Но никой не може да спре гората да се разлиства и Feel да разцепва. Пък който разбира, тук се спира! Ха-ха-ха.

С Имера и Бунта избутахме първо ниво, Feel ни вкара при пи-пи-пирамидите с очи, а сега? Я да видим, според лайн ъпа… следва Super Mario!

 

DABBLA! Истинската причина всички да сме в Терминал 1 в четвъртък вечерта! Изпълнителят от Англия беше при нас, за да ни представи новия си албум – Death Moves. По-рано миналия месец пък ние, DJambore, успяхме да го притиснем за едно доста интересно и експлозивно интервю.  Must check it. 🙂

So лайфчето. Еми ЛУД-НИ-ЦА!.. Личеше, че той самият супер много се кефи какво се случва, ние – също. Пространството излъчваше страшна енергия! <3

Относно изпълнението на Dabbla, няма такъв! Първо, че продължи дълго – над 40 минути. Съвсем сам. На такова нещо може би само Атила е способен от „наш‘те“. Тоест надявам се схващате, че е нещо доста трудоемко и изисква умения, тренинг… Респект!

В общи линии това си беше парти за ценители. Бяхме все подбрани. Измежду гостите успяхме да забележим Жлъч, MC Нема, Fogg, DJ Uncle Billy, Mr. Freesk и още, и още… Аз много се накефих, а и като гледах какво се случва около мен, едва ли някой си тръгна разочарован.

Артист от друго ниво е Dabbla! Шоуто, което ни предложи беше невероятно! Надявам се скоро пак да ни посети. Този път, да няма отсъстващи!!!