Спечели покана за Фестивал на цветовете в Пловдив

Color Fest Plovdiv

Спечели покана за Фестивал на цветовете в Пловдив

През есента е цветно, ама нека да си се самооцветим и с Фестивал на цветовете в Пловдив. На 13 септември (събота) гребната база в града ще се превърне в шарена арена за избухване с цветни прахуляци.:) DJambore.com ти дава шанс за две единични покани за пловдивския цветовал.:)

Как?

Харесай DJambore.com във Фейсбук, изпрати имейл на all@DJambore.com линк с песен, която описва любимия ти цвят (имаш пълна свобода на избор). Добави към имейла и трите си имена и телефон за обратна връзка.

Който вече е харесал Фейсбук страницата на DJambore.com, трябва само да изпрати имейл на all@DJambore.com с линк към песен и контакти.

Какво мога да спечеля?

Всеки, който е изпълнил условията през периода на играта участва в томбола за една от двете единични покани за Фестивал на цветовете в Пловдив 2014 г.

Кога разбирам дали печеля?

Печелившият обявяваме на страницата ни във Фейсбук на 10.09.2014 г., между 9 и 11 ч.

Екипът на DJambore.com ще се свърже с късметлиите на посочените от тях телефони, за да уточни получаването на наградите.

Период на играта: 4 – 10 септември 2014 г.

Повече за събитието:

Holi Fest PlovdivТретото издание на Фестивал на цветовете в Пловдив на 13-ти септември ще бъде предшествано от тематична фото изложба, която ще краси главната улица в града от 25-ти август до 14-ти септември и конкурс за снимка.

Организаторите от Coco Agency обявяват конкурс за най-оригинална снимка направена по-време на софийското и бургаското издание на фестивала, с която да вдъхновят и Пловдив да се присъедини към най-цветното и усмихнато събитие в България.

Артистите, които ще се погрижат за доброто настроение на гребната база в Пловдив и хубавата музика в стиловете EDM, minimal, trance, house, eurodance, drum’n’bass, hip-hop и twostep са DJ-ите от Sofia Cartel – Danolite & Vida, Bruhu и Emil Prize от Camp Sessions, Stoyan, Rud Fellah, Digital Sound и Marti G. За финал организаторите от Coco Agency ще съберат на сцената всички DJ-и за общ 2 часов сет под надслова All Star Team, с който ще закрият третото издание на най-цветния фестивал в България.

Снимки от DJambore.com – Първи Фестивал на цветовете, София, 21 юни 2014 г.

[flickr_set id=”72157645249784286″ max_num_photos=”50″]