Bob Sinclar’s Love Generation = Снежен скок-подскок и ветровит beat

bob sinclar

Bob Sinclar’s Love Generation = Снежен скок-подскок и ветровит beat

Бъндеришка поляна посредствено подскочи под миксовете на Bob Sinclar (DJ set)

С някакъв рейс, с нечия или собствена кола, дори и със суперскоростна теснолинейка, можеше да отпрашите за уикенда до Банско. Поне поради две причини.

Бях набелязала датата 31.03.2013 г., за да се отдам на любими занимания-каране на ски далеч от София и подскачане пред пулта с диджействане в стил Bob Sinclar. Предишната вечер самият SInclar е изнесъл парти, представящо новия му проект Paris by Night, а в неделята се очакваха DJ сетовете му на Бъндеришка поляна. Въпреки пословичния ми ски ентусиазъм и любов към всичко що е френско, в разсъдъка ми се загнездваше мисълта, че хрумката за open air party в 11 ч. преди обяд на ски писта не е от най-добрите. Правотата на загнездената мисъл се потвърди след няколко репортажа, отразяващи търканията между община Банско, която спонсорира събитието и няколко природозащитни организации, които спонсорират местната фауна. Явно партито не си беше намерило подходящото време и място…

bob sinclarНа набелязаната дата, въоръжена със ски карта се понасям нагоре, нагоре, та чак до връх Тодорка. Зашеметено блъскащият вятър ми напомня думите на дядо „С планината шега не бива!“. Или пък беше „Планината и майка, и мащеха“…  Както и да е, ураганният вятър изобщо не се шегуваше (дори на връх 1 април!!!) и си играеше с някакви си кабинки, пренасящи шепа хора. На втората минута извън кабинката, пък ми се искаше изобщо да не я бях напускала. Виелицата шибаше ли, шибаше, толкова силно, че си помислих, че целият ми ентусиазъм и пари са отишли „на вятъра“J

Въпреки ужасните метеорологични условия, партито се състоя. Да си призная ми сатана малко кофти за Bob Sinclar DJ set партито, защото се пускаше добър ритъм, но явно само за ценители.  Надлъж и на шир ехтяха симпатични сетчета, умело съчетани да подготвят присъстващите за лудория. А присъстващите за жалост не наброяваха повече от петдесетина души, на повече от една ръка разстояние и по-скоро издухани, от колкото надъхани за DJ ритми.

Този ден не всичко беше изгубено… От про-Sinclar саунда леко се изплъзнах и слушах сетовете,  само докато се редях на лифта за поредното покоряване на хубавата писта „Томба“. За жалост не музиката, а фактът че пуснаха лифт Коларски и успях да се плъзна още няколко път оправиха сдуханото ми настроение. И за финал пак цитирам дядо – „Всяко нещо с времето си“… а може би и с мястото си.

Bob Sinclar – Love Generation

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=v0NSeysrDYw]