Да почувстваш „слънцето“ с BEBE

BEBE LIVE IN CONCERT

Да почувстваш „слънцето“ с BEBE

Разбирам, че имам билет за концерта на BEBE буквално минути преди началото му и започвам да подскачам пред входа на Sofia Live Club като малко дете.

Опашката на гардероба, тълпата пред бара – нищо не ми прави впечатление, нищо не може да свали усмивката от лицето ми, която си остана там дълго след края на вечерта. През цялото време си мисля „Ще я видя! Ще я слушам!“.

И наистина я слушах. Тази малка испанка с толкова голямо сърце и още по-голям глас. Слушах „Malo“, „Ella“, „Se Fue“ и „Siempre Me Quedará“, пренесох се и в къщата с мъжа – насилник, и на плажа, заслушана в гласа на „морето“.

„Ще изпея всичко наведнъж. Няма да излизам и да се връщам за бис. Това е абсурдна игра.“, каза БЕБЕ и наистина изпя всичко, сякаш на един дъх, развълнувана и истинска. Рядко човек изпитва такава емоция, изцяло потопен в музиката, а потопени в музиката бяхме и ние от публиката, и тя. Заедно танцувахме, пяхме и чувствахме. Празнувахме нощта на любовта и виното, за която БЕБЕ най-искрено ни пожела да правим колкото се може повече секс.

Много се надявам да имаме възможност отново да я слушаме на живо. В днешния комерсиализиран музикален свят не се срещат често изпълнители, които да се раздават така на сцената, да показват, че знаят, в коя страна са, постарали са се да научат нещичко за нея и по някоя и друга дума и най-вече, които така искрено да се радват на публиката си.

Мога само да кажа „Благодаря ти, BEBE!“. Разбира се, благодаря и на организаторите, които следващия път трябва да повярват повече в себе си и да я поканят в по-голяма зала, тъй като явно за „душата“ на таза малка испанка трябва повече от клуб, побиращ 700 – 800 души.

Вместо послепис! Останах много приятно изненадана и от поведението на един от известните и чудесни български музиканти, който не парадираше със статута си на „звезда“, не пробва да мине по другия начин и стриктно се нареди опашката за гардероба, наброяваща повече от 50 души. Калин Вельов – надявам се повече бг артисти и изпълнители да вземат пример от него!

Bebe – La Bicha

[media link=http://www.youtube.com/watch?v=5Y2YGYPY5Ng]